Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar ben bu akşam gelemiyorum.. waffle dedik gelemiyoruz dedik kusura bakmayın :)
beta virüsü nede dikkat edin.. 5 gündür fena haldeyim tam geçti derken boğazlar gene şişti.. aman ciddi bir salgın var şuan dikkatli olun aksırandan tıksırandan hapşurandan ve okşandan uzak durun.. cuma varım nereye gidiliyosa :)

Scudo
@ermanatasoy

"okşan" ne, ya da kim?.. :D

Cuma futbol maçım var. Cuma yokum.:)

@ermanatasoy

Geçmiş olsun Erman abi.

Evet napıyoruz bu akşam bebek yapıyomuyuz? Levent abinin dediği gibi o taraftan gelicek olan varmı? Umut abi var o da bakırköyden ayrılıyor florya tarafından biri varmı bakalım?

arkadaşlar bebek yapılırsa bana haber verin.
Bu çocuk bisikletini alıp yola koyulur :D

@Burak Yılmaz

Tamam kanki ben bebek olsun diyorum ama bakalım. Kimseden de ses çıkmıyor.

ne olucak aşkama. bir karar verilsin...

Ben çıktım,
Bebek harici bu taraf planlarında haber verilebilirim telle.
Net erişimim olmayacak.
@Ramazan
Lastiklerini nasıl edelim? ;)

ben floryaya gideciğim...selim de geliyor..gelmek isteyenler buluşma yerleri ve saatleri aynı

Yine aynı saatte tekzenden çıkıcaz ben şimdi çıkıyorum tekzene geçiçez. Akşama görüşürüz.

özledim sizi keratalar ne kadar kızgın olsamda bu gece ilk fantalar benden sahilde kumsala yayılalım bu gece....

Arkadaşlar SLX Hidrolik Fren Sistemi' mi satıyorum, bilginize. :)

Hidroliğe geçecekseniz ya da etrafınızda geçecek varsa irtibata geçin benimle.

Bu arada göbekleri de satıyorum onlar da SLX tabi. :)

merhaba averupalı pedalşörler. mecidiyeköyde fena sıcak var.

yanıyor hava...birden yaz geldi...bu arada pazar günü belgrad yapıcaz büyük ihtimal..gelmek isteyen yazsın....haraket saati belirleriz..büyük ihtimalle sirkeciden hareket olacak..

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Goflet

Aynen umut abi, ben, selim ve fatih abi suanki liste. Gelmek isteyenler listeyi devam ettirsinler ve lutfen kesin gelecekler soylesinler.

selamlar dostlar hayırlı akşamlar:)
hanii nooldu bizim heybeler yahahuu:D
nedret (niko) kardeşim heybenin birtanesini verebilecegini yazmış sagolsun.
evet birtane daha lazım.

@serhat fırat

08:45 - 09:00 arası sirkeciden hareketle en geç 11:30 gibi ormanda oluruz. Dönüşü de mangal sırasında konuşur ortak karara bağlarız.

• Beğen
Tepkiler: serhat fırat
hayırlı cumalar avrupa yakası,

kemaliye yarışı için bugün 12de yola çıkıyorum haftaya görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Selamlar ,hayırlı Cumalar AYPG.

Bu akşam yürüyerek geleceğim yanınıza ,sağ baldırlarımda acayip bir acı var yürümekte zorlanıyorum.

Pazar günü ise bisiklete bineceğim , Adana yolcuları olan Haşim ve Ramazan abilerimizi Uğurlamaya gidelim , Kadıköy'den Turu başlatıcaklar yolun belirli bir bölümünü onlara eşlik etmek isterim ,artık gidebileceğimiz yere kadar gideriz ve onları uğurladıktan sonra döneriz , gelmek isteyenler var ise Haşim abilerin yola çıkacağı vakit sahil yolunda onlara eşlik edelim diyorum .

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri