Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
iyi akşamlar Avrupa Yakası
Fenerbahçe taraftarlarına geçmiş olsun bu senede olmadı seneye inşallah siz alırsınız :D
akşam tura çıkacaklara iyi eğlenceler yarın sınavım olmasaydı bende gelmeyi düşünüyordum artık cuma akşamı görüşürüz

Scudo
beyler bu akşam ermanın fikrifena değil ne dersiniz ?hep beraber kumkapı yapalım .yine gelik bpde buluşalım, sahilden kumkapı yaparız??????????????**hıdrellez orada baya zevkli oluyormuş.

21:00 gibi bpdeyiz gene florya ekibi direk bp ye geliyo ordan nereye gidicemize karar veririz.. ama hıdrellez yılda bir yapılıyo ve az önce tvde gösterdi panayır yeri giibi çok eğlenceli gözüküyo :) zaten yer yakın sarmazsa döneriz km yapmış oluruz...

foto makinalarını çıkarın :)

akşam bpde görüşmek üzere...

Fenerbahçelilere geçmiş olsun :) seneyede alamazsınız inşallah :)))

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
Herkesin ayağına sağlık çok keyifli bir gece geçirdik... 1. aypg hıdrellez kutmaları gayet keyifliydii.. yollar araba ve insan seliydi resmen.. ama yinede fena keyif aldık :Ahhh-1660

resimlere geçmeden önce yeni arkadaşımız ceme hem hoşgeldin hemde geçmiş olsun diyorum....

gelelim resimlereee..

(link)

ne benmi yoo yok canım ne alakası var olurmu öyle şey aa lütfen bakışları bu tanırım ben bu bakışları :)) ulen bütün gece baktınızda deklanşöre basarken nasıl uyandınız hemen :)

(link)

bak burda yakalamışım ama :))

(link)
(link)

götürün fantaları aypg götürün :D

(link)
cem kızlar arkada sen kime selam çakıyosun anlamadım :D

(link)
umut sanırım kim bindi ulen bu bisiklete ayarları kaçmış diye fırça kayıyo :)

(link)
şu güzelliğe bakk

(link)
buda 2. güzellik ss kafası :)

(link)
selimciğimin kafası olmadan böyle çıkıyo fotoğraf :D
(link)
ayhan abi benmi iyi çekmişim senmi iyi çıkmışsın anlayamadım :) :in:
(link)
A.Y.P.G
(link)
gelemeyenler üzülmekte haklı :) süper keyifli bir akşamdı ayaklarınıza sağlık...

ermancığım süper fotolar :)) eline sağlık...

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Günaydın,
Ermancım resimler harika.
İstanbulun tarihi ve doğal güzelliklerini resimlerle anlatmışsın. :)

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Selamlar Gençler
Diyorum ki, bu pazar anneler günü sebebiyle bir çok kişi evde ve yarışa gidiyor.
Geri boşta olanlarında bazılarının işi var bazılarının yok benim gibi.

Bu pazar florya'da sahildeki Basketbol sahasında biraz basketbol oynasak üzerimizdeki enerjiyi atsak iyi olur .

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
iyi akşamlar arkadaşlar, ermancım resim hos olmuş, farklı bir gece turu oldu.katılan pedalşörlere ayaklarına sağlık diommmmmmmmmmm.

merhaba arkadaşlar, cuma tur listemizi yaveş yaveş hazırlayalım, elleri havada görelim. fit bas durumdayız.

Dostlukların pekiştiği, bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle. "Avrupa Yakası Pedal Grubu"..

Rotamız : Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri : Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma saati : 20:00

Hareket saati : 20:30

Tarih : 7 Mayıs

Hava durumuna gelince : Az bulutlu, http://meteoroloji.gov.tr/FILES/imgIcon/99/a1-25x25-gif/-28.gif 22 °C

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Katılımcı Listesi

1. Haşim Okyay
  2. Alper Temircan
  3. Ramazan Okyay
  4. Selim Leylak
  5. Selim Siliğ
  6. .
  7. .
  8. .
  9. .
  10. .
  11. .
  12. .
  13. .
  14. .
  15. .

Tura katılacak olan arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır. ;)

Dostlukların pekiştiği, bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle. "Avrupa Yakası Pedal Grubu"..

Rotamız : Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri : Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Hava durumuna gelince : Az bulutlu, 22 °C

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Katılımcı Listesi

1. Haşim Okyay
2. Alper Temircan
3. Ramazan Okyay
4. Selim Leylak
5. Selim Siliğ
6. Umut Yıldırım
7. .
8. .
9. .
10. .
11. .
12. .
13. .
14. .
15. .

Tura katılacak olan arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248

Hava durumuna gelince : Az bulutlu, 22 °C

Katılımcı Listesi

1. Haşim Okyay
2. Alper Temircan
3. Ramazan Okyay
4. Selim Leylak
5. Selim Siliğ
6. Umut Yıldırım
7. Fırat Şengöz
8. .
9. .
10. .
11. .
12. .
13. .
14. .
15. .

Tura katılacak olan arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
s.a cümleten hayırlı cumalar...

Dostlukların pekiştiği, bilgilerin paylaşıldığı bir akşamda abimin terasında mangal yakıyorum kömür ateşinde kokoreç :))) size iyi pedallamalar...

çarşamba görüşmek üzere iyi turlar herkesee :in:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri