Bugün bahçelievlere gittim dönüyordum vatanda tekekleğim patladı. İç lastiği cantların vida yerleri patlatmış yaptırdım ama 2 km sırtımda taşıdım yeni Corratec'imi
Tekrar teşekkürler bu arada Trek'ten sonra Corratec Motion çok farklı geldi.
Bugün çok yorulduğumdan yarın sabah gelmeyeceğim. Bilgin olsun.
Rota: Sahilden Yeşilköy istikametine devam ederek, Florya' daki katılımcıları da alarak Küçükçekmece Kayabaşı Köyü.
Tarih: 02.05.2010
Hareket Yeri: Bakırköy BP
Hareket Saati: 09:00
UYARI:
Bakırköy' den önce veya sonra tura katılacak olan arkadaşlar sahil yolunda müsait bir alanda saate uygun şekilde bekleyebilirler. İçeri girilmeyecek, direk sahilden devam edilecektir. Lütfen bekleyeceğiniz yeri ve saati 0555 577 51 08 veya 0534 482 73 00 numaralarından birini arayarak bilgi verin.
Sürüş keyfi ve güvenliği için lütfen kasklarınızı ve eldivenlerinizi takmayı unutmayın.
Katılım Listesi
1. Mert Çiftçi
2. Selim Siliğ
3. Selim Leylak
4. Umut Yıldırım
5. Umut Abi' nin arkadaşı
6. Aziz Özkan
7. Yüksel Eren
8. ...
Arkadaşlar herkes tek tek iptal etti kendini. Dolayısı ile yarınki tur iptal durumunda. Aytekin abi bir tek ikimiz kaldık, haftaya daha çok kişi gidelim 2 kişi çıkmaz keyfi oranın.
Bisikleti topladık ,burak kardeşim çok teşekkürler ederim.
Akşama kısmet olursa bir kaç küçük ayardan sonra boydan fotoğrafını çeker yollarım yeni bebeğimi epey hafif oldu hassas terazi bulmam ve tartmam şarttır artık.