Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Sefa resimler yalan oldu...

@Levent_K

Resimler net olmadığı için sildim yoksa atardım abi . Kim nerde belli olmuyordu.

alper bağırdı ama kulağına ne sıkıştırdıysan:D :D abi sesimizi duyuramadık

@temu90

Çok fena sıkışmıştım abicim ya. :eek:

Kulağımda da kulaklık vardı, o sebepten ötürü duymamışımdır. ;)

Hafta sonu bir taraflara kaçalım. Sefa, güzergah çıkart yavru.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Pazar katılamam müsait değilim ama organizasyonu cumartesi yapma ihtimalimiz varsa yaz liste başına Haşim Ağa :)

Merhabalar AYPG :)
Bugün Temuçin'le tekzendeyken Haşim abiyi gördük. Arayalım dedik ama telefonu çıkartıp numarayı bulana kadar Haşim abi gözden kayboldu.:vroam: Bu şiddet bu ne celal Haşim abi. Sakin sür biraz canımmm. :D

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Ben de şimdi foruma haftasonu bi uzun yapalım demek için girdim. Haşim benden önce davranmış. Valla kışın doru düzgün binemedik hep laylaylom turlar oldu uzun zamandır. Tabi onların da tadı bir başka ama valla çok fena uzun tur hasretiyle yanıp tutuşuyorum. Hadi güzergah istiyoruz Sefaaaa :) Şöyle trafiğin az olduğu yolun güzel olduğu bir yer.

hayırlı akşamlar Avrupa Yakası:)
uzun uzun der durursunuz bakıyorum:D
hadi o zaman hep beraber Adana ya kaçalım:D:D
haberiniz varmıdır bilemiyorum dostlar ama,bu aralar bu fikir sevgili kardeşim Haşimle benim kafamda dolanıp duruyo:)enbüyük hayallerimizden birisi.vede hayırlısıyla bu hayali gerçekleştiricez inşallah:) haydeeeeeeeee
İstanbuul/Adana yolcusu kalmasıııııııın:D SEDONA lar kalkıyooooo:D:D

@Ramazan Okyay

Hareket etmeden kesin haberim olsun Ramazan abi ;) Bakarsın bi hayâl de bizim Sedona gerçekleştirir :in:

AYPG 16 Nisan Cuma Turu Açılışı

Rota: Zeytinburnu Tekzen den hareketle sahil yolundan Bakırköy Bp ve sonrasında Florya sahili.

Hareket Saati: 20:30

16 Nisan Cuma Turu katılım Listesi

1. Selim Siliğ
2.
3.
4.
5.

.

@Selim Silig

AYPG 16 Nisan Cuma Turu Açılışı

Rota: Zeytinburnu Tekzen den hareketle sahil yolundan Bakırköy Bp ve sonrasında Florya sahili.

Hareket Saati: 20:30

16 Nisan Cuma Turu katılım Listesi

1. Selim Siliğ
2. Selim Leylak
3.
4.
5.

Çok istekli gördüm seni adaş:D

Sefa 'ya kalırsanız Göktürkten öteye geçemezsiniz hahahaha
akşam erken dönmek kaydıyla belki katılabilirim...
Levent arkadaşları Kayabaşına götürsene::::))))

Merhabalar.
Bisikleti yenilemeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım.
kron'un 2010 serisini beklemeye karar verdim. kadro tasarımları çok şık..

xc250
http://img686.imageshack.us/img686/6985/25232138242352876614772.jpg

xc500
http://i651.photobucket.com/albums/uu233/bisikletyorum/03042010234.jpg

xc1000
http://i651.photobucket.com/albums/uu233/bisikletyorum/03042010232.jpg

Hele bir bisikletçilerdeki yerlerini alsınlar da, o zaman sizlerin başınızı çok ağrıtacağım tercih safhasında :)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Emre Gökyiğit

Emre yardımcı oluruz her türlü tabi de, henüz fikirlerin netleşmeden sana Giant tavsiye ederim. Açıkçası Kron' a sıcak bakmadım hiç bir zaman, Sedona tavsiyem olur ama açıları çok iyi değil. Bu sebeple de Giant önerim olur ancak sana, zaten Türkiye' de olmayanı da getiriyoruz yurtdışından hallederiz 2009-2010 ne istersen. Düşünürsen haberim olsun.

• Beğen
Tepkiler: Gogitoğlu
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri