Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ben de özledim Erman abi ama ders saatlerimden dolayı haftaiçi turlarına katılamıyorum. Nadiren de olsa cuma turlarına katılma imkanım var sadece.

@Onur
Arkadaşım Alibeyköy'den geldiği için o saati seçtik. Daha erkeni onun için biraz zor oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
Scudo
Günaydınlar A.Y.P.G dünkü maç çok zevkli ve kıran kırana geçti herkese teşekkürler....

@AlperTemircan

O halde bu cuma gel Alper :)

Ben şahsen tüm benliğimle şiddetle ve açıkça vede gayet samimi bir şekilde cuma günü mangal yapalım derim :)

arkadaşlar pazar günü için cumartesiden hazırlanın,pazar günü bolbol lüpletmece olacak. :D :lick3: :lick3:

Selamlar, dün akşam maç güzel geçti ,ben pert durumdaydım ama bir kereliğe mahsus idare ettiler saolsun arkadaşlarım beni.

Hastaydım oynadım terledim biraz daha fazla hastalandım bu cuma ve pazar günü muhtemelen elimde bardak paso ıhlamur içerim. Pazar günüde herkeze iyi eğlenceler dilerim.

@Hakan Durmuş

sirkeci tren garının önünden saat 10:00 pedal çevirmeye başlıyoruz.
sahilden yedikule-zeytinburnu-bakırköy-florya yapacağız.
metin ağbiler mangalı hazırlıyacaklar ve bizede hep birlikte eğlenmek ve günün tadını çıkarmak kalıyor ;)

@Sefa Yıldız
Sefa geçmiş olsun helal sana hasta hasta oynadın.. Bitkisel ilaçlara devam sende çoktur :)

iyi akşamlar avrupa yakası,

özcan doğum günün kutlu olsun kardeşim

herkese iyi akşamlar, Özcan doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle hayırlı nice mutlu senelere.

Beyler yarın akşam ,mangal yapalım derim ,ne dersiniz?
mangala katılmak isteyenler lütfen listeye ismini eklesin......
mekan :herzmanki polat otel önündeki mendirek.
hareket:20:30 tekzen---- 20:50 gelik karşısı Bp

1.Süleyman
2.
3.
4.
5........

• Beğen
Tepkiler: ayhan248

1.Süleyman
2.Umut
3.
4.
5........

• Beğen
arkadaşlar hafta içi sabah erken 7.30 gibi florya sahilde turlamayı düşünüyorum uygun olanları bekliyorum

• Beğen
Sen İstanbul'dan kalk , 850 km bisiklet sür bodruma git .
Yolda 1 tane bile ne polis,ne jandarma nede başka birşey çevirsin kimsin nesin diye sormasın ....

Evimin sitemin önünde 1 dklık telefon görüşmesi yaparken yunuslar dursun evim burası desende baştan paçalarına kadar arasın ne garip bir ülkede yaşıyoruz anlamış değilim.....

• Beğen

1.Süleyman
2.Umut
3.Selim Leylak
4.
5......

Özcan doğum gününmüş galiba nice mutlu senelere kardeşim.

Merhaba dostlar, keyifler nasıl görüşemeyeli?

Yarın akşam ki tur için söz vermeyeyim. Gelirsem sürpriz olsun. Üstünüze afiyet, hafiften sümük olmuşum. Yarın sabah da kısmet ise dişçiye gideceğim. Yani akşama sağ çıkıp çıkmayacağım muamma. :eek: :)

En kısa sürede görüşmek dileği ile.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri