Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Evet millet 6 kişiyiz yok mu arttıran? :)

Zannediyorum yarın Özcan' ımızın da doğum günü yanlış bir izlenimim yoksa, onun için de bugün maç sonrası bir sporcu partisi yapalım bakalım inşallah. :)

Özcan sen de gel ama yani, hatta abini de al gel 8 kişi yap grubu hadi bakalım.

Scudo
@Selim Siliğ

Selimcim tekrar tebrik ediyorum bu güzel ve anlamlı geziniz için... ama anlayamadığım bir konu var.. burda -3 derece ile boğuşurken yazmışsın facebookta -2 yazmışsın.. bizimi yiyiyosun yoksa havalar çokmu gelgitliydi bi -2 bi -3 durumlarımı :) :D :)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Nedret Günaydın

:D Nedret yine çok fena feyk attın bana :))
vallahi fena güldüm he :) bu kadarmı olur cidden bot anladım ben hatta düşündüm alla alla dedim herhalde hani göllerin hafif içine giriyolar ya böyle bel üstü botlar filan öyle bişi sandım ben :)))
güle güle kullan o halde hayırlı uğurlu olsun :)

@Selim Leylak

Selimcim geçmiş olsun yerini dolduracak birini bulamayacağımız için ben maçı iptal etmeyi öneriyorum..

@Selim Siliğ

Aynen Selim katılıyorum sana Al abinide gel Özcan sensiz doğumgününün partisi zevkli olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@ermanatasoy

Ben de buna çok güldüm Ermana bi :D -2 -3 1 derece fark var öle kaçmış elimden bize kamp alanı görevlisinin söylediği değer -2 idi.

Hadi beyler en az 4 en fazlada 6 kişiye daha ihtiyaçımız var maç iptal olmasın zevkli geçiyor

4 kişide az değilmiş ...

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız: Bir potadan diğer potaya

Buluşma ve toplanma yeri: Zeytinburnu Spor Kompleksi

Toplanma Saati :21:00
Maç saati:22:00-23:00

Tarih : her hafta Çarşamba akşamı

Hava durumuna gelince nolursa olsun nasılsa kapalı salon )

1.Süleyman
2.Ömer
3.Erman
4.Ramazan
5.Selim Siliğ
6.Sefa yıldız
7.Yalçın
8.....

Gece maçı olacağı için tüm katılımcı arkadaşların gözlerini dört açıp bağcıklarının sıkı sıkıya bağlı olduğundan emin olmaları ve önlem almaları rica olunur.

arkadaşlar pazar günü sirkeci-florya bisiklet turu olacak ve tur sonunda hepimizin tandığı METİN BİSİKLET mangal partisi yapacak ve bizlere ikram olarak sunacak.
kendimizi ayarlıyalım ve pazar günü hep beraber destek amaçlı ve birbirimizle özlem gidermek adına etkinliğe katılalaım derim. ;)

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

1.Süleyman
2.Ömer
3.Erman
4.Ramazan
5.Selim Siliğ
6.Sefa yıldız
7.Yalçın
8.Oğuzhan
9.
10.

Gece maçı olacağı için tüm katılımcı arkadaşların gözlerini dört açıp bağcıklarının sıkı sıkıya bağlı olduğundan emin olmaları ve önlem almaları rica olunur.

Levent abi , Ramazan abi, Haşim abi, Özcan ve diğer dostlar haber bekliyoruz.

Ayhan abi listede göremiyorum adını. Nedir durumun ?

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
Merhabalar AYPG :)
Basket maçında hepinize iyi eğlenceler.
Bu cumartesi okuldan bir arkadaşımla floryada saat 10.00 civarı antreman yapacağız. Katılmak isteyenleri bekleriz.
Buluşma yeri Florya Atatürk Ormanı Saat 10.00'da

1.Süleyman
2.Ömer
3.Erman
4.Ramazan
5.Selim Siliğ
6.Sefa yıldız
7.Yalçın
8.Oğuzhan
9.Haşim
10.Ayhan abi

Ben geldim spor salonundayım yukarda bekliyorum acele edin biraz :)

Mustafa abi ve Sefa SPD leri de getirdim bilginize..

iyi akşamlar A.Y.P.G
@erman abiye belirtmiştim ben durumumu burdada söyleyeyim sınavlarımbaşladığından dolayıgelme zorlaştı fakat boş olduğum günlere denk gelirse maçlar gelmeye çalışacağım

hepinize iyi eğlenceler :)

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
@Özcan avcı

Özcancım o halde şimdiden kutlayayım doğumgününü nice mutlu senelere seni tanımaktan büyük keyif aldım nice sağlıklı sıhhatli sevdiklerinle geçireceğin yıllar diliyorum...

ben gelemiye bilirim ama 22.00 işten cıkacagım gelmeye calışacam en azından mac bitimine

@ermanatasoy

çok teşekkür ederim Erman abi ve Selim abi :)
bende iyiki sizleri tanımışım ..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri