Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız: Bir potadan diğer potaya

Buluşma ve toplanma yeri: Zeytinburnu Spor Kompleksi

Toplanma Saati :21:00

Tarih : her hafta Çarşamba akşamı

Hava durumuna gelince nolursa olsun nasılsa kapalı salon )

1.Erman
2.Ramazan
3.Hakan Durmuş
4.
5.
6.
7.
8.....

Gece maçı olacağı için tüm katılımcı arkadaşların gözlerini dört açıp bağcıklarının sıkı sıkıya bağlı olduğundan emin olmaları ve önlem almaları rica olunur.

Scudo
21 mi belki gelirim taksiyle gidip gelirim kaç yazar ordan buraya :) ömür plaza

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

1.Erman
2.Ramazan
3.Hakan Durmuş
4.Selim Leylak
5.Selim Siliğ
6.
7.
8.....

Gece maçı olacağı için tüm katılımcı arkadaşların gözlerini dört açıp bağcıklarının sıkı sıkıya bağlı olduğundan emin olmaları ve önlem almaları rica olunur
Maçta görüşürüz dostlar

• Beğen
Tepkiler: Hakan Durmuş
@GokmenOzyurt

Gökmencim ailen eğer izin verirse istiyosan seni ömür plazanın ordan alırız..
ancak maç 10da başlıyıp 11de bitiyo eve ulaşmanda en az 11:30
ona göre bize haber ver hallederiz bi şekilde..

beni yaya olarakmı alcaksınız bisikletli olarakmı :) çarşamba günü izinli oluyorum ben 11:30 un sorun çıakrtıcanıda sanmıyorum ama yarın bi sorup söylerim size sağolun bu ilgi alakanız için

@GokmenOzyurt

Ne demek Gökmencim yay olarak alırız arabayla gidiyoruz havalar şuan için biraz sıkıntılı malum.. en kısa zamanda bisikletlerle gidip geliriz umarım...
yarın haberleşiriz...
iyi geceler cümleten..

tüh ya izin vermiyorlar yaw eşşek kadar adam oldun bisikleti napıcaksın diyorlar 1 km yere izin vermiyorlar geç oldugu için :(

@GokmenOzyurt

Sıkma canını forumda dedeler var de süleyman dede ayhan dede levent dede var de :))))

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
zeytinburnu spor komplexi adresini verir misiniz..yada tarif daha iyi olur..bakırköy'den....bakarsınız seyretmeye gelirim.

Gününüz Aydın olsun Aypg .

Bu akşam her zamanki gibi bende varım :)

Akşama görüşmek dileğiyle ...

1.Erman
2.Ramazan
3.Hakan Durmuş
4.Selim Leylak
5.Selim Siliğ
6.Ömer Tekin
7.Süleyman
8.....

Gece maçı olacağı için tüm katılımcı arkadaşların gözlerini dört açıp bağcıklarının sıkı sıkıya bağlı olduğundan emin olmaları ve önlem almaları rica olunur
Maçta görüşürüz dostlar

Herkese günaydın hayırlı güzel bol kazançlı sağlıklı sıhhatli bir çarşamba olsun inşallah hepimiz için...

@Sefa Yıldız

Yıllarının Sefa Yıldızına bak sen o da varmış bu akşam...

yahu Sefa biz geçmişi yadedelim güzel kırmızılı mırmızılı liste oluşturalım dedik sen bende geliyorum diyosun listeye adını eklemiyosun.. bu akşam görücem ben seni maçta..::)

@Goflet

Sevgili Goflet saha zeytinburnu futbol sahasının ve olivium alışveriş merkezinin hemen yanında..

Olivium demişken Olivium fatihi Ayhan abiye selam olsun hala ses seda vermedi akşamla ilgili :)

tamam anladım yeri...arabaları nereye bırakıyorsunuz? otoparkı var mı?

@Goflet

var tabi 21:00 gibi orda oluyoruz çayımızı içip sohbetimizi yapıyoruz ardından maç :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri