Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
dileyen bisikletle, dileyen yürüyerek gelebilir.Lütfen herkes 21:30'da orda olsun :)

gelemiyeceğim ailem ne yazıkkı izin vermedi sabah olsaydı keske :'(

Bu arada daha demin oğlum sitesinde üye olmadığından yakınıyordu.
Bende onun için belki beğenirsiniz diye onunun hazırlamış olduğu Forum,Blog,Toolbal vs. vs. yi sizle paylaşmak istedim.
Öncelikle Forum: (link)
Tüm siteleri veremeyeceğim (6-7site), oğlumun Toolbar'ında tüm sitelerin linkleri olan bir menü var zaten.Toolbarın sitesi:
(link)
İyi eğlenceler diliyoruz...

Herkese iyi akşamlar.
Basketbol maçına izleyici olarak gelmeyi düşünüyordum.Ama haftasonu müzik yarışması var.Stüdyo çalışması geç bitti yetişemedim.Herkese iyi eğlenceler.En kısa sürede görüşmek üzere :)

Günaydın arkadaşlar çok güzel, eğlenceli ve çekişmeli bir maçtı.Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Gününüz Aydın ola A.Y.P.G

Adrenalin dolu bir maçtı sağlam kafa kafaya geçti :D

Levent abinin maçtan sonra duş muhabbeti süperdi hamama gitsek bu kadar sıcak su olmazdı :D:D

Gelecek maçlarda 6-6 yada 7-7 şerlik oynarsak daha iyi olur. Durmadan koştuğummuzdan maximum bir yorulma oluyor
Ben yine 1 saat boyu su içmedim maçta su etkenini unutmamak gerek . İnsan düşecek gibi oluyor susuzluktan :)

• Beğen
-Günaydın,
Maç güzeldi, yavaş yavaş öğreniyoruz bunu da.
Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
-@Ömer, bir sakatlık yok değil mi? ;)
-@Sefa, iyi hatırlatma, su almadan gelmeyelim, çok su kaybediyoruz.
Basketbol oynarken bu kadar terleyeceğimi hiç tahmin etmiyordum.
-@Ayhan Abi, sihirbaz gibisin , nereden nasıl top çıkardığını hala anlamış değilim. :)

6-6 ya da 7-7 olursa direkleri diker hemen voleybola çeviririz.
Voleybolda en az basketbol kadar zevkli olacaktır, şüphem yok.
Voleybolda rakipler birbiri ile birebir mücadele etmediğinden, sakatlanma riskide çok az.
Düşünün derim.

Merhabalar AYPG :)
Görüyorum ki maçlarınız zevkli geçiyor. Derslerden dolayı izleyici olarak bile gelemiyorum. Bu dönem bitene kadar istisnalar olmadığı müddetçe haftaiçi turlarına katılamayacağım. :(
Levent abinin voleybol önerisine katılmakla birlikte basketbolun birebir çekişme içermesinden dolayı daha zevkli olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Herkese selam.. dün gelemediğim için çok üzüldüm... anlatılanlara göre gayet keyifli geçmiş... haftaya görüşmek üzere inşallah...

@tattoO by_mustafa

Farı bana ne kadara verirsiniz Mustafa hocam ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri