Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
avrupa yakası

selam herkesçiklereeeeeeeee

hepinizi özlemle kucaklıyorum dostlarım hepinizi çok özledim,işlerin yoğunluğu ve seyahatlerimde eklenince arayı baya bir actığımın farkındayım kusura bakmayın hepinizi sevdiğimi bilmenizi isterim.

merhaba arkadaşlar:D ,ist. arşivleriyle ilgili seyahat oluştuğu için, çarşamba ve cuma günkü turlara üzülerek katılamıyacağımı bildiririm.:( hepinize iyi eğlenceler dilerim.:D
bol pedallı günler.

temuçin mesajını aldım,
şehre yeni döndüğümden hazırlıklar yarım kaldı.

uludağ turumuz için yarın kısmetse starta basıyorum ve bilgileri yine sizlerle paylaşacağım.
tarih konusuna gelince çoğunluk katılımcı şubat ayının hangi hafta sonuna isterse turumuz yapılacaktır.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
bu akşam besket macınızmı var şim di fırsat bulursam gelirim yeri yazarsanız sevinirim

Hoşgelmişsin kaptan, biz de seni özledik. :)

@Nedret Günaydın

Yav Şubat'ın son hafta sonu 3 gün sonra zaten. Şubat'ın başka hafta sonu kalmadı ki. :cool: :)

sağolasın haşim kardeşim,

tarih konusunda haklısın ve hemen harekete geçelim.kar kalmıyacak yaw :(
otobüs ile seyahat esnasında sınırsız sıcak ve soğuk içeçek olacağınıda belirteyim tekrar,eşi-dostu-kardeşi-çocuğu herkimle gelmek istiyorsa gelebilir,sıkıntı olmaz hepimiz birnbirimizi tanıyoruz gelenlerinde sıkıntı yaşamıyacağını umuyorum.

seçenekler
1- 7 mart
2- 14 mart

bende geliyorum ve şu yeri bana adamakıllı bir tarif edermisiniz.
bakırköyde olacağım güzergahı ona göre belirtirseniz sizlere katılacağım.

volkanrr ağbi formu dikizlemeyi bırakta akşama gel bir elense çekeyim sana basket sahasında :boese153:

@Nedret Günaydın

Nedret abi bisikletle geleceksen zeytinburnuna sahilden girdikten sonra hatboyunu takip et görürsün, Zeytinburnu stadının hemen yanı.Trenle gelirsen de Kazlıçeşme istasyonunun karşısı.

@Nedret Günaydın

Vayy Nedret kaptan zor anda yetiştin kaptanlığını gösterdin valla :))) Ayhan abi gelemiyo malum onun yerine sen varsın süper :) akşam görüşmek üzere...

ayvallah erman kardeşim,kıyafetim uygun değil ama vurur enselerine alırız maçı merak etme.

bu arada maç kiminle ve kaçta başlıyor.

maç 22:00 23:00 takımı orda oluşturucaz sanırım 2 takımda sağlam olucak orda boy vs orantılarına göre yaparız

cebini özelden atarsan memnun olurum Nedret haberleşiriz bir şey olursa...

ücretsiz dimi :D

tamam sahada görüşmek üzere :boese153:

savulun bre battal gazi geliyor

0535 761 40 07

@Nedret Günaydın

:) ücretli ama 8.50 gibi bi ücret
spor aşkına 8.50 değil 8500 lira verilir dimi nedret kaptan :))

yaw ben seyirci olarak geleceğim,iş çıkışı olduğundan kumaş pantolon ve gömlekle sadece sizlere tezahurat yaparım.

öyle bir komplekste böyle bir kıyafetle yaban muamelesi görmek istemem açıkçası :D

Arkada Forum İstanbul Alışveriş Merkezi yanında açılacak Decathlon firmasının satış amaçlı olmayan görsel amaçlı olan mağazasına gittim ordaki arkadaşla sohbet ettik.. bilginiz olsun mayıs ayına kalmış açılış... çok güzel aksesuarlar vardı henüz satış olmamasına rağmen iştahım kabardı vallahii
polarlar 16 tl trekking ayakkabı 30 tl :)
(link) sitesinde ürünler kısmındanda bakabilirsiniz diğer ürünlere..

Sanırım ankara mağazası açılmış olmalı
valla şahsen dört gözle bekliyorum mağazanın açılışını...

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@Nedret Günaydın

Yahu Nedret fake sahada yapılır forumda değil :)

ARKADAŞLAR BİR KİŞİ İHTİYACIMIZ VAR AKŞAM SAATLERİNE AZ KALDI 1 BASKETBOL OYUNCUSU ARANMAKTA :)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri