Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Arkadaşlar saat 20.20 de tekzenden hareket ederiz . Özcan ve Levent abi sizlede meydanda buluşuruz.

aytekin abiye gideceğiz samet abi

@ babamla uğrayacağız aytekin abiye kusura bakmayın gelemiyorum sizinle katılmak isteyen olursa yarın ormanda çevirelim derim biraz?( temposuz :D )

Özcan erken gidip meydana gelmezsen haber verirsin 05558571631 . Levent abi gelicektin dimi meydana ??

@Selim Leylak

selim abi meydana gelemeyeceğim erken gideceğiz babamla kusura bakmayın...

selam söyleyin aytekine enkısa zamanda bende ugrucam malum şu an bisiklet yok bu güzelim havaları kaçırdıgım için içim burkuluyor sizleri pol pedallar

arkadaşlar yarın yada pazar günü bir organizasyon yapalım bu güzel havalar kaçmaz
ben derimki çok zorlamadan ormanda çevirmek iyi olur sizin düşünceleriniz nelerdir ve kimler katılır?

ben pazar günü gelebilirim bi aksilik olmassa ve ilk dfa bi tura katılmş olurm :D

pazar bir aksilik olmazsa, kaçkar bisikletin son yarışı var ben ona gideceğim ve gelen arkadaşlarımızda olur.

Bugün Aytekin Abimize gittik.
Kendimizi gerçekten iyi zorladığımızı düşünüyorum.Şahsen bayağı yorulmuşum.:D
Pazar günü yarışa gelenler ulaşımı ne şekilde gerçekleştircek.Üsküdar dan servise binenler varsa bir saat belirleyelim.

günaydınlar avrupa yakası iyi haftasonları herkese,

Alper duy sesimi, yarışa gelicek misin yoksa pazartesi sınavın mı var?

ben büyük ihtimalle tramvay vapur olarak gideceğim.

Günaydınlar AYPG :)
Temu ne yazık ki son bütüm olan mikroişlemciler sınavım var. Pazar günü iptalim. :( Ama bu kondisyonla boş olsam bile katılmazdım.:River-102

• Beğen
Tepkiler: temucin90
tahmin etmiştin zaten bizde dersler daha başlamadı :D çarşambadan sonra başlıcakmış, bu arada y.çamurcu finalden bir çok kişi bırakmış bu adamın huyumu bu ne

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri