Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Selim Siliğ

Sen de gel tontonum. Dersane mi var? Ben mi gideyim dersaneye bu yaştan sonra? :)

@VOLKANRR

Volkan abi, çok özlettin kendini ve muhabbetini. Ben beterim, sen benden de betersin bu aralar.

@Sefa Yıldız

Kaptan Nedret Sefa, nereye derse oraya gideriz. Seni almadan gidermiyim hiç filintam benim. :p :)

İşten çıktıktan sonra Bakırköy'e gidip zincir aparatı alacağım. Fakat şirketten ne zaman çıkacağım belli değil. Takılmak isteyen olursa telefon ile ulaşsın. ;)

Çiğ köfteleri de götürmüşsünüz bu arada, afiyet olsun. :)

• Beğen
Tepkiler: VOLKANRR
Scudo
yarın sabah 9-10 gibi florya ormanda olacağız arkadaşla.gelmek isteyen olursa görüşürüz.

Merhabalar AYPG :)
Yarın ki tura ben de varım Haşim abi. Detayları bekliyorum. ;)

selam herkese uzun zamandır cuma gezilerinde aranızda yoktum ama bu hafta iyi bir gezi oldu çiğ köfteler azdı özdü tadı damağımda kaldı birşey anlamadım valla en yakın zamanda doya doya yemek istiyorum güzeldi valla aklım orda kaldı :))

hayırlı akşamlar A.Y.P.G.:)
sefacım alpercim yarın sabah saat 08:00 de malum otobüs duragında toplanıyoruz:)
güzergah belli olmamakla birlikte yüregimiz pedalımız bizleri nereye götürürse artık:D
bu arada nedret kaptan bizlere katılamicak.mesajına cevap gelmeyince oda başka bir organizasyon ayarlamış kendine.
yani buda demek oluyoki biz dört pedalşör olarak çıkıcaz yarın kısmetse:)
hadi dostlar görüşürüz sabaha.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri