Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
koraycım hafta arası görüşmeler devam edecek, edirneden yanıt bekliyorum.
büyük bir terslik olmaz ise gideceğiz.

Scudo
Selamlar dostlar,Belki ilgilenen olur diye haber veriyim dedim.Masaüstü bilgisayarımı forumda satılığa çıkardım. Odam'da yerim kalmadığı ve laptop almak istediğim için satıyorum.

(link)

(link)

Yazıcı ve modem dışında... Masası'da dahil olmak üzere, 650 tl ye pazarlıksız bırakırım.

@Levent_K

Tebrikler Levent abi geçmiş olsun :) Kursa giderken sahile çıktım belki denk geliriz diye ama göremedim seni :) :) İnşallah seneye ben de düşünüyorum.

Selam herkese!
Haftanın ilk günü yorucu başladı... cumartesiyi özledim:D:D
kış boyu hafta sonlarımıda kursa bağlamak zorunda kaldım.Artık h.içi bisiklete binebilicem :( zaten işlerde yoğun hafta içide fırsat bulursam inş..... :(

Yahu Florya meydanda bizi Nikon fotoğraf makinesiyle çeken bir arkadaş vardı benim beyaz atla 2. günümdü, hani Haşim abi falan da vardı... Nerelerde o fotoğraflar n'oldu? Haberi olan falan varsa bilgi verirse mutlu oluruz :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Selim Siliğ

Makine nikonsa büyük ihtimalle Halil abi çekmiştir. Halil Atalay. Sen ona özel mesaj at.

@Oğuzhan Kaban

Oğuz fazla özletme kendini. Bak bu haftasonu bi Edirne atraksiyonu daha olabilir ona göre. :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı işler, iyi dersler.:D

mecidiyeköyde hava kapalı sayılır biraz bulut var. yağmur yok hava sıcaklığı iyi, tur için şartlar uygundur. ama yağmurluklarımız yanımızda olmak kaydı ile bol pedallı günler dilerim.

not:pazar akşamdan beri gribal hallerdeyim.:(

• Beğen
Tepkiler: Fırat Şengöz
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri