Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Günaydın,herkese iyi haftalar :)

Bisikletten uzak kaldım arada foruma bakıyorum okuldan :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
Gününüz Aydın,Cebiniz bereketli,sağlığınız yerinde,Huzurunuz tıkırında olsun A.Y.P.G

@Oğuzhan Kaban

Oda olacak kardeşim ama daha önce geçte olsa yapmam gereken birşey vardı,onunla uğraşıyorum oda 2-3 ay'ımı alıcağa benziyor.Sonra Aytekin Erzan'ı çıldırtcam.Süpriz olsun.Birbirimize Hasret kalıcaz bir süre zaten.

avrupa yakası

sağlık sıhhat neşe dolu bir hafta dilerim herkesçiklereeeeeeeeee ;)

daha önceden planlarını yaptığım terkos-durusu tatlı su balık avına sabah suyunu yakalamak için 04:00 te yola koyuldum,sabahları keskin olan soğukla akan sünizitlerim yüzümün yapış yapış olmasına neden olmuştu. :)

av alanına 05:25 te vardım etrafta geceden kalan balıkçıların yanına gittim,selam verip ateşlerine ortak oldum.
sabahlamalarına ragmen hiç bir şey vurmammış oltalarına,çiselemeye başlayan yağmurda umutsuzluğa düşürdü iyice beni.
hava aydınlama başladı,bir kaç solucanlı takımla oltaları suya saldım ama ne gelen var nede giden.
yağmur bulutlarının iyice havayı karartması üzerine kahvaltımı yapıp dönüş yoluna koyulmamla birlikte ensemde ilk düşen damlacıkları hissettim ve geliyor dostum bas pedala gibilerinden kendimi gaza getiriyorum yoksa sel falan gelir gene alır götürür benide :( düşünceleri ile ıslanmaya başladım.
yol çok uzun ve yokuş yok Allah'tan sağ salim eve döndüm ama bir ıslanmışımki sormayın yok böyle bir şey,hani derlerya denizemi düştün aynen öyle oldum.

ramazan ağbi iyiki gelmemişsin benimle yoksa cefama ortak olurdun ;)

Selamlar Avrupa Yakası :)

Herkes iyidir inşallah, haberlerinizi aldım, Uludağ ekibini kutlarım. Ben de birkaç aydır uzak kaldım bisikletten yine, bugünlerde çıkıyorum ara sıra akşamları. Yakındır, katılıcam aranıza inşallah bi akşam ;)

Herkese selamlar, görüşürüz...

Emrah KUYUMCU

emrah kardeşim kendine iyi bak,en kısa sürede görüşmek üzere.
bak hem kışta geldi fazla terlemezsin :D :D

• Beğen
Eyvallah Nedret Abi, gelicem en kısa zamanda inşallah. Senin tur da güzel olmuş, ıslak da olsa :)

• Beğen
günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı işler-iyi dersler.:D

mecidiyeköyde hava zaman zaman güneşli, güzel sayılabilecek bir gün tur için şartlar uygundur.bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
günaydın A.Y.P.G vatan caddesine gidecek olanların yollarını değiştirmelerini tavsiye ederim vatan caddesi ve ona çıkan yollar kutlamalar sebebi ile trafiğe kapatılmış

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri