Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
selamlar A.Y.P.G. :)
yarınla ilgili bir program varmı?
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazsın.
zaten geçen pazarı boş geçtik bu pazarımızda yanmasın:D

Scudo
04 - 10 -2009 Pazar Gezisi Programı.......

08:00 Florya tren istasyonunun kaşısındaki büfenin orada toplanma 08:10 da hareket Bakırköy sahil yolundan Sirkeci
09:00 Sirkeciden hareket
09:.30 Beşiktaş
Boğaz hattından devam Belgrad ormanında isteyen arkadaşlar off-road keyfi yaşamak isterlerse ormanda tur
yemek içmek ve çay muhabbetleri makul bir saatte geri dönüş....

listeyi başlatıyorum...

1. Aytekin Erzan
2. Onur Berberci

Not : yağmur olasılığına karşı tedbirli olunması ve gereken malzemelerinizin tam olarak bulundurulması rica edilir...

ayrıca gezi süresince çoğunluğun isteğine bağlı olarak güzargahta değişiklikler yapılabilir...

04 - 10 -2009 Pazar Gezisi Programı.......

08:00 Florya tren istasyonunun kaşısındaki büfenin orada toplanma 08:10 da hareket Bakırköy sahil yolundan Sirkeci
09:00 Sirkeciden hareket
09:.30 Beşiktaş
Boğaz hattından devam Belgrad ormanında isteyen arkadaşlar off-road keyfi yaşamak isterlerse ormanda tur
yemek içmek ve çay muhabbetleri makul bir saatte geri dönüş....

listeyi başlatıyorum...

1. Aytekin Erzan
2. Onur Berberci
3. Ramazan Okyay
Not : yağmur olasılığına karşı tedbirli olunması ve gereken malzemelerinizin tam olarak bulundurulması rica edilir...

ayrıca gezi süresince çoğunluğun isteğine bağlı olarak güzargahta değişiklikler yapılabilir...

Dünkü fotoğrafları merakla bekliyorum :D

Ya Belgrad için yarın akşam yazmışım o da nerden çıktı ya. Kafayı yedim ben sabah olacaktı :)

@Ramazan Okyay

belki bir süprizde yarın sabah ben yapabilirimmmmmmmmmmmm:D

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
hadi selimler gelmiyomusunuz yarın.
seliiiiimmm bisikletin hakkını ver hakkınııııı:D:D
yarın gelde bir araziyle tanıştır canavarı:D
dogasını ögrensin

1 haftalık yoğun mesai'den sonra Sefa evine kaçar...
Hayırlı sabahlar A.Y.P.G
Bisiklet sürmek bana bitmek bilmeyen bir enerji verdi.
Bu gunlerde bunu çok iyi anladım.Gücümü dengeli kullanabiliyorum.

Çok keyifli bir pazarı geride bıraktık. Gün boyu duş aldık ama keyfimizi bozmadı. Herkese teşekkürler. Bugün uyku saatim geçti fotolar yarına artık :) Bu arada Ayhan abi sen nereye kayboldun ya. Tahminimce Sirkeci'den trene bindin. Biz Cankurtaran'da derneğe uğrayıp öyle binecektik trene kaybettin heralde bizi. Bekledik gelmedin. Umarım kızmadın bize. Görüşmek üzere dostlar.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri