arkadaşlar ilgi alakanız için teşekkür ederim.. fikirlerinizden yararlanarak alışverişimi tamamlayıp en kısa sürede sizlere katılmak istiyorum.. saygılar..
sevgili sefa kardeş bende tam gözlük araştırırken mesajını gördüm müsadenle birkaç şey sorayım.. öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan.. gündüz güneş gözlüğü tamam ama gece gerek hızdan dolayı göz yaşarma hadisesine karşı gerek sinek böcek vs durumlar için gözlük alıcak olursam sence şeffaf olanımı almalıyım yoksa senin aldığın gibi sarı camlımı ?
sanırım forumdan aldım ptt ile kargo diyince öyle anladım link verebilirsende memnun olurum.. şimdiden teşekkürler..
yağmur-çamur-soğuk demeden pedal basan gençlik bol keyifli ve neşeli bir gün dilerim herkese
sefa gözlüğünü kutlarız artık eee nede olsa ptt kargo eziyetinden sonra rahatlamışsındır.
benim ağzım ptt kargodan çok yandı aman 5 kuruş fazla olsun ama ptt kargo olmasın uzak dursun benden.
yeni arkadaşlar hoş geldiniz,A.Y.P.G. gurup üyeleri aklınıza takılan tüm sorularda bilgileri dahilinde size yardımcı olmaktadırlar,bilgi paylaşımı ve dostluk bizim için en büyük hazinedir.
hafta sonu yağmur veriyor ama dışarısı pırıl pırıl
Selam avrupa.. Dün akşam dönüşe kadar herşey mükemmel gidiyordu fakat gel gör ki zeytinburnuna giriş yaptım teker patladı ama nedenini biliyorum nazar nazarrrr Nese yüriyim biraz dedim olmadı taksiye bindim gittim eve. Nazardan korunmak için sadaka şart valla
gece sürüşü için sarı camları almalısın erman..görüşü daha net hale getiriyor..seffaf camın işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum..ben de sarı camlılarda kullanıyorum ve gayet memnunum...kolay gelsin..
sevgili independent teşekkürler o halde bizde sarı camlı alalım sarı camın mantığını biliyorum aslında gece görüşte keskinlik ve netlik sağladığını ancak bahsi geçen gözlükler minumum seviyede olduğu için pek yarar sağlarmı tereddütteyim.. ancak bir şekilde birini alıcam sarı cam şeffaf gibi hem sinek böcek vs. korumasını hemde azda olsa gece görüşü kolaylaıştırması kafi daha ne olsun
herşey tamamda en erken sanırım 9 mayıs akşamı size katılabilicem ve sabırsızlıkla bekliyorum...
saygılar...
pazar günü yarışma esnasında sporcularta feedzone için su ve beslenme için kimler duracak,el kaldırsınlar
4 saat sürecek ve dayanıklılık isteyen yarış koşacağız doğal olarakta vücudun gereksinim duyacağı enerjiyi bir şekilde sağlamamız gerek buda değerli dostlarımızın yardımı ile mümkün olacaktır.
Eyvallah Sefacım, özel mesaja cevap geldi şimdi. Telefonunu aldım, yarın akşamüstü büyük ihtimal gidip taytı alıcam. Bu arada; bana L olur herhalde, M küçük gelir dimi :rolleyes:
dün akşam yağmuru bahane edipte, mangalı ve adam başı 6 şar tane köfte,fanta kola ve tulumba tatlılarını kaçıran dostlarım,yarın akşam ki teklifim ,biraz mesafeli olsun,avcılar da balık ekmek yapalım derim ne dersiniz.