Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@ermanatasoy

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN AYPG ...

Aslında bir kaç birşey söylemek gerekirse,yeni başlayanlar için öncelik şart kask takması , giro yada benzeri pahalı kasklara pek fazla gerek yok !
Maksimum 150 türk lirası demişsiniz, hocam bu para bile 1 kaska 1 pedli tayta çok fazla ,

Sana gerekenler, 1 pedli tayt forumda satılıyor taş çatlasın 35 TL .. KASK bakırkoyde ikamet ettiğin yazıyor , metin'e 30 lirada kask ettimi 65

ve yeni katılımcılar için ;

Öncelikle hoşgeldiniz. Akşam ve hafta sonları turlarımıza katılabilmeniz için bazı şartlarımız vardır. Önemli yerleri koyu olarak belirtiyorum.

1. Kask mecburidir.

2. Gece sürüşü olduğu için, yeterli derecede ışıklandırmanız olması gereklidir.

3. Muhabbet koyu olduğu zaman ( ki her zaman koyu ), eve gece 00:00 - 01.00 dolaylarında dönmeniz gerekebilir, o yüzden ailenizin bilgisi ve onayı olması gerekir. ( Bunun için mahalle muhtarlığınızdan nüfus kayıt örneği ve A.Y.P.G. ilmuhaberi ( fotoğraflı ) alıyorsunuz, ailenize onaylatıp getiriyorsunuz )

4. İlk gününüz olacağı için, cebinizde üç beş kuruş olursa eğer mağdur olmazsınız. Çünkü, tura ilk defa katılan birisi var ise o akşam çayları o arkadaş ısmarlar.

5. A.Y.P.G. alışkanlık yaratır. Hayatınızda ve bünyenizde olabilecek bazı değişikliklerden hiç bir şekilde A.Y.P.G. sorumlu değildir. Bunu da belirtelim.

Tekrar hoş geldiniz.

okumanızda Fayda vardır :)

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
Günaydın Avrupa Yakası

Yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyelim öncelikle. Dün akşam süper tur ve mangal yapmışsınız anlaşılan, kimsenin pek sesi çıkmadığına göre, herkes dün akşamın sarhoşluğunda :D Dün işlerden dolayı gelemedim, :ci: :( Cumaya belki inşallah :rolleyes: Hadi resimleri bekliyoruz AYPG

Bu arada; Pazar günü için yarışa gidecekler kesinleşti mi bizden, araç durumunu nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz? Ben de gelicem, ama hala çekiniyorum bazı konularda, yeterli olur muyum diye. Ayrıca, bugün veya yarın padli tayt bakıcam, acil önerebileceğiniz yer var mı? (Metin dışında :eek: ) ;)

Bugün öğlen de lisans için gidicem, inşallah bi sorun çıkmazsa alırım...

• Beğen
Tepkiler: ayhan248

İstanbul dışından gelecek sporcularımızda var.

Ulaşım için görüştüğüm kişilerden cevap bekliyorum.

Ben size bilgi vereceğim.Beklemede kalın.

Yağmur olayına gelince ; Parkuru çıkartırken teknik yapmadım.

Yani daha çok pedal çevirmeye yönelik.

Çamur olacağını düşündüğüm çok az bir kısım var.

Korkmanıza gerek yok.

Bora abi ulaşım için böyle demiş, ben okuldan arkadaşlarımla konuştum birlikte gidelim siz mangal yaparsınız diye, ama olmadı:( . Şu an ben Bora abiden gelecek haberi bekliyorum. Başka fikirler varsa açığım:rolleyes:

Gününüz aydın ola Avrupa Yakası. Biriniz kapının önüne manken felan mı koydunuz ne yaptınız, gören geliyor.:) Nedret, sen mi duruyorsun kapıda yoksa? :eek: :crazy292:

@Selim Siliğ

Söylemiştim, yine hatırlatayım ;

5. A.Y.P.G. alışkanlık yaratır. Hayatınızda ve bünyenizde olabilecek bazı değişikliklerden hiç bir şekilde A.Y.P.G. sorumlu değildir. Bunu da belirtelim.

:D

Erman Atasoy arkadaşımıza da hoşgeldinlerimizi iletiyoruz. Profosyonel derken? Daha profosyonel olamadık, ama o tanımı boğaz için kullandıysanız eğer evet, boğaz konusunda oldukça profosyoneliz. :)

Biz pazar günü kısmet ise yarışa gelmeyi düşünüyoruz. Ben fotoğraf için geleceğim. Ramazan abim lisansı çıkartabilir ise, benim de gazım ile yarışa sokarım :D Çıkartamaz ise sağlık olsun, önümüzdeki yarışlara bakarız artık. :)

Ulaşım konusunda ise Bora abimizi bekleyelim derim. Mutlaka bir şey ayarlayacaktır.

Günaydınlar AYPG.:)
Dün akşam süper zevkli bir mangal gecesi oldu. Gelemeyenler çok şey kaçırdı.
Aramıza yeni katılan Selim arkadaşımız gerek ilk gün performansıyla gerekse getirdiği nefis tulumbalarla benden 10 puan aldı.:D
Erman abi aramıza hoşgeldin. Pedli tayt konusunda rahatça ekonomik seçimler yapabilirsin, ama kask konusunda çok ucuza kaçılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Emrah abi ben de lisans çıkarmayı düşünüyorum. Öğleden sonra 2 gibi Avrupa yakasına geçebilirim. Zaman yönünden sıkıntın yoksa birlikte çıkarabiliriz.;)

@AlperTemircan

Sağol Alpercim, ben bugün Karaköy'de şirketteyim. Taksim şubesinden alıcam lisansı, saat 1.30 gibi orada olacak şekilde öğle tatilimi kullanıcam mecbur. Saat 2ye kadar falan oralarda olurum, gelirsen beklerim ;) Sağlık raporunda kıllık yapmazlarsa alıcam hayırlısıyla :rolleyes: Yoksa zaten yarış yalan olur benim :(

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@dunyaikincisi

Bende istiyorum bir tane aslında. Bu hafta sonu uygun olamayabilirim ama emrah eğer görüşürsen bana da haber verir misin? Sana para gönderip alabilirim belki

• Beğen
Tepkiler: Emrah Kuyumcu
Sefa kardeşiniz kullanıyor,garantisi benden ;) short'un kaprinin altına giyebilirsiniz :D benim gibi .

günaydın avrupalı pedalşörler, güzel bir perşembe sabahında tatil öncesinde, ayrıca akşam turda iyi zaman geçirmişiniz.yeni gelen arkadaşada hoş geldin derim.:D

mecidiyeköyde hava açık zaman zaman güneşli tur için şartlar uygundur.bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Sefa Yıldız

Evet Sefa, ben de şortun altına giyicem, yarışta da lazım olacak çünkü. Ben yarın veya cumartesi elden gidip almayı düşünüyorum, varsa tabii :)

@ayhan248

Deme öyle ayhan abi 1 mayıs tatil diye o sana tatil ya bize :( :( :ci: Pofhhhhhhhh

@Fırat Şengöz

Fırat Abi, yarın veya öbür gün alma imkanım olduğunda, seni de haberdar ederim, özelden telefonunu gönderebilirsin ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri