Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@fatihgüven

Yok abisi, fazla zorlamıyorum. Cuma gününe kadar bugünkinden daha iyi olacağı kesin. Her gün sonunda ağrının biraz daha hafiflediğini hissedebiliyorum. Yani, ilk günlerde zorlanarak yaptığım " kapı açma, mont giyme, minübüs demirinden tutma :eek: " gibi işlevleri şu an daha rahat ve daha az bir acı ile yapabiliyorum. :)

Pazar yarış var evet, ben de fotoğraflarınızı çekmeye gelirim artık. ;) :)

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Scudo
kaptan doğum günün kutlu osun,ben iyileştim sayılır, onun için yarın akşam
buluşalım ve mangalda sucuk ,köfte ve fanta yapalım ,elleri görelim ,kaptanda pastasını alır gelir ,hep beraber doğum günü kutlarız.

yukarıdaki fotoğrafta avrupa yakası kaplanlarını görüyorsunuz. yarına liste yapın şimdiden. arkadaşlar. ve kaplanların performansları iyi ve güzeldi.bence yarışlara cesurca katılabilirler...............:D

Pazar günü için gidiş hala belli olmadı, pedallarsak üstüne yarışa girersek kötü olur. Ben şimdiden nasıl gideceğimi düşünüyorum.:rolleyes:

selam arkadaşlar:)
niko dogumgünün kutlu olsun( biraz geç oldu kusura bakma)
ama böylede iki satır dogumgünü mesajıyla olmuyo birşeyler yapmak lazım dimi yaa:D

bak bak neler oluyor..süleyman abicim ve haşimcim..tekrar geçmiş olsun diyorum iyileşmekte olduğunuza sevindim...Nedret iyi ki doğdun birader..nice yıllar..yarın varmıdır bişeyler...takipteyim...

fatihcim yarın mangal yapıyoruz,kaptanın doğum gününü kutluyoruz,kaptan açılışı yaparsan seviniriz.gerçi kaptan yardımcısıda açılışı yapabilir.

İyi geceler Avrupa.:)
Pazar günki turda ufak bir kazam olmuştu. Ayağım hala iyileşmedi. Topallaya topallaya yürüyorum. Ama muhtemelen yarın akşam aranızda olabilirim.
Yarışa girecek arkadaşlara kötü bir haberim var. Cuma ve cumartesi sağanak yağış gözüküyor. Kendinizi çamur deryasına hazırlayın.:D

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Herkese merhaba.

Öncelikle kendimi tanıtayım. İsmim Selim Siliğ, İstanbul Üniversitesi-Uzay Bilimleri bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Fatih-Kadırga'da ikâmet ediyorum. Allah izin verirse yarınki tur da olursa inşeallah ben de yarından itibaren sizlerleyim. Tabi siz de aranıza kabul ederseniz:)

Kısa bir girişten sonra son turda kaza geçiren veya sakatlananlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah derman versin.

Bu arada Nedret abi benden benden seneler önce 2 gün de sonra doğmuşsun. :) Nice yeni yaşlara! diyorum.

Selametle.

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeee ;)

selim hoş geldin kardeşim,seni aramızda görmek mutlu etti beni. :)

bu akşam için şirket yemeği var 20:00 den sonra yusufpaşa konağı'nda

cankurtaran erol taş'ın kıraathanesinin yanındaymış yer orada olacağım.

Güneşli ve güzel bir İstanbul sabahından herkese günaydınlar.

Bu akşam mangal mı var? Hem de bensiz? :045:

Bir daha düşünün derim. :rolleyes: :)

@Selim Siliğ

Öncelikle hoşgeldiniz. Akşam ve hafta sonları turlarımıza katılabilmeniz için bazı şartlarımız vardır. Önemli yerleri koyu olarak belirtiyorum.:)

1. Kask mecburidir.

2. Gece sürüşü olduğu için, yeterli derecede ışıklandırmanız olması gereklidir.

3. Muhabbet koyu olduğu zaman ( ki her zaman koyu :) ), eve gece 00:00 - 01.00 dolaylarında dönmeniz gerekebilir, o yüzden ailenizin bilgisi ve onayı olması gerekir. ( Bunun için mahalle muhtarlığınızdan nüfus kayıt örneği ve A.Y.P.G. ilmuhaberi ( fotoğraflı ) alıyorsunuz, ailenize onaylatıp getiriyorsunuz ;) )

4. İlk gününüz olacağı için, cebinizde üç beş kuruş olursa eğer mağdur olmazsınız. Çünkü, tura ilk defa katılan birisi var ise o akşam çayları o arkadaş ısmarlar. ;) :)

5. A.Y.P.G. alışkanlık yaratır. Hayatınızda ve bünyenizde olabilecek bazı değişikliklerden hiç bir şekilde A.Y.P.G. sorumlu değildir. Bunu da belirtelim. ;)

Tekrar hoş geldiniz. :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri