Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Selam avrupa yakası Haşim abi alçı falan sıkı durumdasın anlaşılan ben çıkık olur diye düşünmüştüm Allah tan öyle bişey olmamış.

Cevaplamak isteyen tecrübeli abilerimiz arkadaşlarımız zamanında disk fren 1 hafta falan kullanmıştım o da dandikmiş 1 haftada sürtmete başlamıştı.Asıl sorum v-brake - mekanik disk fren- hidrolik disk fren arasında seçim yapmak sizce hangisi?Bir kaç bisiklet satıcısından fiyat alıyorum kararımı vericem.Bir de alıcağım yer mesela ankara diyelim (erdoğanlar bisiklet) benim için iyi olurmu yoksa dezavantajlarımı olur referansları çok iyi gerçi.Bu arada düşündüğüm model sedona 751 2009 üstündeki parçalar iyi gibi.Yorumlarınızı bekliyorum:)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
selim listeyi yap akşama tura çıkıyoruz. berber kuzenler haber bekliyor benden.:D

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
Merhabalar AYPG.:)
Ayhan abi listeye beni de ekleyebilirsiniz.
Selim mekanik diske listenden çıkar, diğer iki seçenek arasından bütçene ve isteğine uyanı seç.

• Beğen
3 gündür yalcın'ın 781 'i ile ugraşıyorum akşamları herşeyi hazır aslında bisikletin ama tek canıma tak eden noktası disklerin sürtünmesi o ses benim sinir sistemimi çökertti,ama hidrolik fren gibiside yok selim Haberin olsun :)

• Beğen
Akşama katılamıcam Ayhan abi daha doğrusu bu hafta iptalim sınav yüzünden haftaya rahatlıcam.

Fikirleriniz için sağolun dostlar söylediğim 3 seçimede maddi yönden hazırım ama kafam çok karıştı.Hidrolik set denildiği kadar ağırlık yapıyor mu durmadan ayar yapmak lazım mı?Tek kollu Haşim abi Kaptan fikirleriniz nedir?

22 Nisan Çarşamba Florya'ya Gezi Listemiz ;

1) Ayhan abi
2) AlperTemircan
3) Koray Karaman
4) Volkan
5) Serhat
6) ...

Bu akşam yağmur bile olsa çıkalım derim. ;)

22 Nisan Çarşamba Florya'ya Gezi Listemiz ;

1) Ayhan abi(yağmur yağmaz ise)
2) AlperTemircan
3) Koray Karaman
4) kuaför kuzenlerde gelecek 2 kişi.(yağmur yağmaz ise)

Bu akşam yağmurda olsa çıkalım derim.

Selamlar avrupa yakası...

@kafile

selimm bütçede sorun yoksa kesinlikle hidrolik öyle ağırık falan pek söz konusu değil. ayar olayına gelince de abartılıcak bişey yok. balataların bitiyor mesela onları değiştiryorsun. jantlarını akorda sokuncada disk olan rotorlarını düzeltiriyosun o da isteğe bağlı yani. yağış çamur yağmur kar falan çok iyi hidrolik :)

• Beğen
@Yalçın Çanak

Sağol Yalçın bakalım büyük ihtimalle hidrolik olucak şu ana kadar başka bir şey önerilmedi:)

Bu arada hidrolikte juısy 3 e ne diyorsunuz?

Sana bir konu tavsiye edeyim, kafandaki bütün soru işaretlerinden kurtul Selim. Buyur buradan. ;) :)

Elinizin altında, altın değerinde kocaman bir arşiv ve bilgi kaynağı var. Kullanmasını bilir iseniz, kafanızda dolaşan bütün soru işaretlerinin daha önceden sorulmuş ve cevaplarının verilmiş olduğunu göreceksinizdir. ;)

Ha benim şahsi fikrim mi? Konunun en alt paragrafı ile aynıdır. ;) :)

@kafile

İlk olarak, juısy değil Juicy. ;) :p

Grubun neredeyse %80 i bu freni kullanıyor. Ben, Sefa, Yalçın, Emrah, Temu 3,5 kullanıyor. :)

Forumda ikinci elleri 175 TL - 200 TL arası satılıyor. Gayet de güzel frenler. Shimano'nun seri dışı hidrolikleri de fena değil. Onları da bir araştır, sor soruştur istersen. ;)

• Beğen
iyi günler Avrupa Yakası

888888 çizen arka jantımı sonunda akord yaptırttım, karşıya Yeşilbisiklet'e uğradım sahil yolu beni bile savurduğu:D için deniz otobüsüyle gittim:boese157: .
Dönüşte çıkar çıkmaz yağmur başladı ıslandım, iskeleye vardığımda yağmur durdu. Bakırköy'e vardık, indik ya yeniden yağmur başladı. Bugün tur için değişik bir gün çıkarsanız yağmura yakalanabilirsiniz. Akşam benim işim var maalesef gelemiyorum Kendinize iyi bakın

Selim Avid juicy 3 ler fena değil Haşim abinin dediği gibi bende ondan kullanıyorum. İdeal yani. Yarışlarda kullananlar bile çok.Bizim yerimiz mekanımız belli. Tur için gezi için fazlasıyla kullanışlı ;) Forumda da var uygun bulabilirsin. Hatta hangisinde karar verirsen burdan söyle bilelim bizde araştırırız.

• Beğen
@Taner Yavuz

Selim de gözünü karartmış, bisikletini de satıyor. Sende mi 781 alacaksın yoksa Selim? :rolleyes: :)

Ayrıca, Avid frenlerin rotorlarının da sadece vidalı uyumlu olduğunu belirtelim. Yani, göbekler de vidalı olması gerekli. ;)

Selim hiç uğraşma güzel bir bakım yaptır,spd ye geç.. Bitti. Yeni bisiklet alman şartmı kardeşim..

Bir tepe masraf ve sıkıntı kendimden biliyorum.

• Beğen
Ya kadro bana küçük hissetmeye başladım artık Sefa o yüzden değişme çabasındayım.
751 düşünüyorum 781 çok pahalı yaw Haşim abi 751 alıp üstündeki v-brake i dediğim hidrolik sistemle değişicem nasıl?.Verdiğin sayfadaki yazıları okudum hidrolikte kadar kıldım galiba.
Göbekler konusunda alıcağım yer değişicek disk uyumlu takıcak.
Aslında 761 de düşünmüyor değilim bakalım karar aşamasındayım.Sedona 2009 da çok güzel stil yapmış.

@kafile

selim 751e biton para vericeksin.. al bi 761 veya 781 kadro üzerine diz parça. msn varsa ver gel konusalım senle ayrıntılı bende 781 dizdim parça parça

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri