Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Sorma Haşim abi herkesi bir sessizlik almış gidiyor. Kolun ne zaman iyileşir acaba? Pazar günkü keşif turuna kadar alçıdan kurtulabilir misin?:bilmiom:
Kamyonetteki balık istifi dizim sonrası oluşan kadro çiziklerini ojeyle bayağı giderdim. Yakından dikkatli bakılmadıkça belli olmuyor. Çok fena rahatladım diyebilirim.:D

@Nedret Günaydın

ulaştı ulaştı...

Nedret teşekkür ederim ilgi alakana, emanet bende sağol daha yolun başındayım önemde uzun kabarık bir liste var bakalım ne zaman bitirecegim...

selam arkadaşlar.süleyman abicim köklü bir degişiklikten bahsetmiştim ben yaaaa:) senin yaptıgını ninemde yapardı:D:D ama yinede hayırlı olsun emektar bisikletinin yeni cicileri.kazasız belasız inşallah:)
nedret rotası mechul gezi beni şimdiden heyecanlandırdı fakat önümüzdeki pazarda gezimiz var dersem hanımdan çok fena fırça yicem valla:Dhatta izin bile çıkmayabilir ama bakıcaz bihal çaresine:D
bu arada sevgili moderatör kardeşim canım haşimim:D ben ne resimleri açabiliyorum nede video yu:(
resimlere ve video ya bakan arkadaşlar olduguna göre şuan bulundugum pc de bir sorun var heralde.neyse yaa sonuçta kökü bizde:D:D gerekirse 72 ekran tv den bile izlerim dimi:D
dün gece bende beyaz kaplanımı şöyle alıcı gözle bir incelendimde ı ıh şükür öyle çizigi mizigi yok:)o curcunadan sagsalim çıkmayı başarmış.kimseye elletmemiş kendini:D:D:D
hadi bu kadar çançan yeter görüşelim en yakın zamanda dostlar.

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeee ;)

dışarda bi rüzgar var,saçım başım birbirine girdi :( toz doldu gözlerim , azcık yağmur yağsada toz bastırılsa bari.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Sıkıntılı ve rüzgarlı bir İstanbul sabahından herkese günaydınlar.

@AlperTemircan

Hiç zannetmiyorum Alper. Eklem yerindeki ağrı ufak da olsa devam ediyor. Doktorun dediği gibi, pazar günü tekrar gidip hastaneye açtıracağım. Eğer ağrı hala devam ederse bir hafta daha bisikletten uzak kalabilirim. :( :smile043:

:D

• Beğen
@temu90

10 Mayıs'a kadar çıkarız herhalde Kàşif. :rolleyes:

Olmadı, fotoğraf çekmeye gelirim sadece. ;) :)

• Beğen
Günaydınlar avrupa yakası ,hava'da acayip bir rüzgar var bizim tabelalar havada uçusuyor.. haşim abi sende çıkar o kolundaki alcıyı pazar gününe yanımda ol yolda takılcak biri olmayınca sıkıcı oluyor .:(:(

• Beğen
1-taner'in baba oluşunu
2-haşim'in koluna taktığı aksesuarı
3-süleyman ağbinin azcık sıyrılan parmağını ne zaman kutlıyacağızzzzzzzzzzz :)

yani ben sizin için soruyorum avrupa yakası :boese153: :D :D :lick3: :lick3:

• Beğen
@Sefa Yıldız

Öyle denir mi hiç Sefa? Diğer ekip arkadaşların üzülür sonra.

Olmadı, bir tane o bisikletlerin arkasına takılan çocuk oturaklarından al, orada takılırım ben. :eek: :D

@Nedret Günaydın

Sizin işlerin açılışını ne zaman kutlayacağız peki Nedret? :cool:

Yok yok o arkadaşlarımın yeri ayrı senin yerin ayrı arkada bana hadi lan yürüsene diyecek kim var ! 1 sen varsın :D Olmadı arkaya bi çocuk koltuğu atarım senide çekerim napalım yokuşlarda yürürsün ben kendimi zor çekiyorum :D haberin olsun evet nedret abi ne ısmarlıyorsun bize :D

günaydın avrupalı pedalşörler,gününüz güzel ve sağlığınız yerinde olsun, gerisi yalan.:D

mecidiyeköyde hava zaman zaman kapalı, hafif rüzgarlı, ama tur için şartlar uygundur.:D

not.SÜLEYMAN ABİ VE HAŞİMCİM iyice düzelene kadar uzun geziler yapmıyalım arkadaşlar.kısa turlar yapalım ve keyif alalım derim........:D

çarşamba geleneksen tur listemizi yapalım eğer yağmur yağmaz ise,liste yapalım arkadaşlar.:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri