Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Aman aman aman, Taner abimiz de baba oluyormuş. :)

Çok sevindim abicim. Allah hayırlı evlat nasip etsin, analı babalı büyütsün inşallah.

Eee artık, şöyle şatafatlı bir fanta ortamı yapmak lazım.

http://hasimokyay.googlepages.com/cheers.gif :D

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
Scudo
@Haşim Okyay

Sağol birader,bak evliliğin en güzel tarafı bu olsa gerek:D

Yapacağız artık bir şekil,bir ortam

Fantalar Sizden Leblebiler'de Benden :D

@ Niko Abi Pazar Günü için Kafan'da Bir netlik ortaya çıkardın mı ??

Ne düşünüyorsun kamplı olursa ben gelemiycem,ama gider geliriz diyosan gelirim :)

@ İstanbul üniversitesi'nin sınavları başladığı için bu hafta ve gelecek hafta içi olan bütün turlara katılamaya bilirim sabah saat 11 den akşam 8 e kadar fotokopi çekiyorum artık miğdem bulanıyor böhhhh

Merhabalar Avrupa Yakası.:)
Yarına önemli bir sınavım olduğu için bugünlük tura gelemeyeceğim.:(
Taner hayırlı olsun.:)

• Beğen
çok güzel bir haber..Baba olmanın heyecanı anlatılamaz heralde..tebrik ederim..Taner kardeş..darısı olmayanlara..ve daha evlenmeyi bile düşünmeyenlere..

• Beğen
İyi niyet dileklerini ileten tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim.Allah herkese nasip etsin inşallah:)

herkese hayırlı günler kolay gelsin arkadaslar

Taner hayırlı olsun sağlıklı olsun Allah ana babalı büyütsün inşallah...

haşim bak sana diyor:D :D hani gözünden kaçmıştır sonra görmedim dememen için hatırlatıyorum ;) :D

@independent

dünyanın en güzel tadını tadacaksın taner kardeşim allah sağlıklı doğmasını nasip eylesin :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
arkadaşlar 711 cuma günü hazır olacmış...:( cuma gününe kadar tura katılamıyacağım.:(

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
arkadaşlar bu gun tur yok heralde..neyse artık cuma akşamı görüşmek dileğiyle..bu arada Ayhan abi yeni bisikletini kazasız belasız kullanmak nasip olsun..

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
tanercim baba oluyormuşsun ,çok sevindim kardeşim ,allah analı babalı büyütün ,sağlıkla doğmayı nasip etsin volkanın dediğigibi dünyanın en güzel duygusunu yaşayacaksın inş.bu arada ben tura çıkıyorum,kuaför volkan ile serhatta geliyor,bp de buluşup florya yapıcaz,yeşilköy meydanda belki birer fanta yaparız ,gelmek isteyenler bisikletine atlasın direk adrese gelsin.

temucum senin gözlükten bana alırsın.en kısa zamanda kendine iyi bak iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri