Geziyi tek başıma yaptım,değişiklik oldu yaa Tempomu kafama göre ayarladım,istediğim yerde durdum,istediğim yerde bastım,çok güzel geçti.Çok dolmuştum iş yerinde ,stress attım böylece.Köpek kovalamadı ama ben bi tane kovaladım yoldaAmele yanığı giderken oldum,orda malak gibi yatınca güneşin altında kremsiz o da geçti!Tek tatsız olay denizde azgın dalgalarla boğuşurken,kulağıma su kaçması oldu!Hala duruyo kulağımda yaawPlajla müthiş,kesinlikle hafta arası bu tip yerlere gitmek çok daha başarılı oluyormuş !İn cin top atıyordu.Çok enteresan geldi doğru dürüst yemek yiyecek bir yer yoktu yaa!C.tesi-Pazar 'da 4 aile İğneada'ya gittik,orası da şahane bir yer,ama doğru dürüst tesis yok,dönüşte Dupnisa mağaralarını gezdik.Kesinlikle görülmesi gereken bir yer burası da!Şu foto ekleme işini sevmediğim için gezdiğim yerleri anlatasım gelmiyor Haşim 'im yaawAma en kısa zamanda eklerim fotoları!
Ayaklarına sağlık abi, resim görmek isteriz ama bilesin
Köpek mi kovaladın? Ehüehü
Kulağına su mu kaçtı? Lavabo pompası felan yok mu abi oralarda?
Allah kısmet ederse, bayram tatilinde yapmayı düşünüyorum abimle beraber bir şeyler. Daraldım zaten iyice, ihtiyacım var benimde Zaten yıllık izinim de yalan oldu bu sene Bari bayram izninde yapalım birşeyler, demi
taner güzel bi gezi yapmıssın
cok sanslısın hafta içi fırsat bulup gidebiliyorsun biz yapamıyoruz
iğneadaya 20 sene önce falan gitmiştim ozaman ufak bi yerdi hatta yolda bi nokta var rampa gibi duruyor ama arac haraket ediyordu
Hayırlı uğurlu olsun abi. Ben dün akşam o koşuya fena yakalandım, Hisar'dan dönerken. Kuruçeşme'den parkurda ters yöne yardıra yardıra geçtim mecburen Koşu süperdi, ben de arkadaşlarla katılacaktım, ama onlar ekince, ben de kaldım Senin katıldığını bilsem gelirdim valla. Ya Beşiktaş'ta birisi bağırdı ama ben bağıran kişiyi seçemedim, bana bağırmamıştır herhalde deyip yoluma devam ettim :rolleyes:
Sana da Günaydın Koray
Bence sen bu saatte günaydın bile deme Haşim abi buralardayken
Ben de dersaneden anca geldim, güzel ya yeni arkadaşlar fln anladınız siz
1:02 ile bitiridim. Tr de 881. oldum(10000kişi olduğunu düşünürsek eh işte). dünyada 84917. 1milyon kişiden)
hedefimden 0:55 dak idi. Ama yinede tr ortalamasına göre iyi değer çıktı.
Yolda durup ayakkabıyı bağladım falan,biraz daha düşürebilirdim belki ama.....güzeldi, yine olsa yine katılırım,
ortam muhteşemdi. Seyredenler bile keyif almışlar.
Dünyaikincisini gördüm, duramazdım tabiki...son 3bindi sanırım.