Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
ewet benim periyodik lastik patlakma vakam hariç güzel bi turdu.hazırlayanların ellerine sağlık katılanlara teşekkürler. iyi geceler A.Y.P.

cok gusel bı turdu herkesın yuregıne ve ayaklarına saglık ben bıraz sorunlu katıldım tura once fren telı sonra 4 tane ıc lastıkte delık derken en sonunda evın yolunu bulabıldık burdan nıkoya da cok tsk ederım bızı yanlız bırakmadıgı ıcın gece vaktı tekrar herkese cok tskurler tekrar gorusmek uzere herkese slmlar.

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Günaydın Avrupa Yakası, günaydın Avrupa Yakası`nın lastik patlatmakta üstüne olmayan pedalsever dostları :)

Evet, bir Cuma akşamımızı da kazasız belasız bitirmiş bulunuyoruz. Katılan tüm dostlarıma teşekkürler. Gelemeyenlerinde kulakları çınlasın :D :p

Kaza demişken, sahil yolundan dönüşte bir tane otomobil kaza yapmıştı, askeriyeden içeriye giriyormuş neredeyse. Benim acelem olduğu iin durup bakamadım. Kaza hakkında detaylı bilgileri Süleuman abi, cücük Koray ve Burak`tan bekliyoruz..

evet haşim dün geceki kazada kız tek başına ve alkollüymüş,yolun sağından orta kaldırımları aşıp yolun sol tarafındaki direğe çarpmış,zaten ehliyetini daha önceden alkolden kaptırmış ,tabi arabanın önü paramparçaydı,allahtan kendisinde bir şey yoktu,yakınlarına haber verdik,sonra trafik geldi ,kız nolur birisi arabayı ben kullanıyorum desin diye ağlıyordu,kaskodan zararı almak için ,tabi öyle birşeye gönlümüz razı olmadı bizde bisikletlere atlayıp eve devam ettik.
yanlız koray bi ara kıza 1 milyar falan verirsen gibi bişeyler diyodu ama:D

@nighteagle1

Tam tahmin ettiğim gibi, alkol, hız, al sana trafik canavarı. Hadi tam biz oradan geçerken olsayı bu olay :eek: Düşünmek bile istemiyorum. Neyse ki karşıdan başka bir araç denk gelmemiş. Yoksa oradan öyle transit geçip gidemezdik.

Kime verecekmiş 1 milyarı? :D Ne için verecekmiş? :D :rolleyes:

@nighteagle1

Ehüehe ! Bizim cücük Koray`a mı? :D Koray niye kabul etmedin ? Canavar gibi alet çekerdin altına :rolleyes: :D

fatihcim araba almışsın güle güle kullan kardeşim,allah kaza bela vermesin.
İnşallah arabayı alınca bisikleti unutmazsın:) :eek: ;)

• Beğen
Tepkiler: independent
@glopusgold

aynen niko abiye sonsuz teşekkürler bizi güzel temposuyla yalnız bırakmadığı için
bi kerede lastiği en çok patlatma rekoru bizde sanırsam:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: glopusgold
bu arada arkadaşlar gökmenle görüştüm,kendisi çok iyi,kan pıhtısı çok azalmış,hiç bir risk kalmamış,artık bundan sonra kontrole bile gerek yok demiş doktor,büyük geçmiş olsun ,hepinize selamı var.inşallah tekrar aramızda görücez kendisini.

Amin atlattı artık anlatılanlara gore ,ALLAH bi daha bole seyleri gostermesin tabi ki tedbiri alacagız takdırı ALLAH a bırakacagız..... kask , eldiven ,gozluk, far ve stop cok onemli

ya nolmuş böle burda...

olayı ben gördüm anlatayım size;

biz gidiyoduk yolumuzda haşim abiyi efkar bastı önden süratli bi şekilde gidiyodu bi elde fanta bi elde barış çubuğu gidondan çekti elleri bide arkadan müslüm babayı koydu basmış gidiyo... ben süleyman abi ve koray arkadan gidiyoduk.karşı taraftan 22 23 yaşlarında kırmızı bi opel in içinde bulunan hanım kızımızda devamlı korayı kesiyodu.kız tabi yola bakıcağına koraya bakınca dayanamadı o şeritte kalmaya ve korayın yanına gelmek istedi ve sonra hoop atladı bizim tarafa ama aşk gözünü kör ettiği için hesaplayamadı ve bizden önce geçti bizim tarafa ve direğe tosladı.ama koray bu gösterişe hiç aldırmadan bütün karizmasıyla olayı uzaktan izledi.kız ağlamaktaydı ve süleyman abimiz kızı teselli etmek için onun yanına gitti.kız araya aile üyelerini sokmak istesede artık çok geçti...koray spd lerini pedala geçirmiş suyundan bi fırt çekmiş ve kaskınıda takıp yola koyulmaya hazırlanmıştı.genç kızımızı arkamızda bırakarak ben süleyman abi ve koraya yolumuza devam ettik.kahramanımız koray bi kızın daha canını yakmanın verdiği duyguyla evinin yolunu tuttu...

işte böyle oldu olay korayla yol almak her ne kadar zevkli olsada bi o kadarda tehlikelidir o yüzden kask eldiven ve ışıklandırma sistemi şart :D:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri