Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
aaa ben yeni gördüm

koray bana pekin ördeği yap,mozorella peyniri ve soslu olsun üzerinede soya filiziyle yanında közlenmiş kırmızı biber hazırlayıver.

Scudo
Portakal bulun pekin ördeği pişireyim size ;)

@dunyaikincisi

Daha oylama bitmedi Emrah, çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Bakarsın mangal atağa kalkar ha :D

Olmadı, yaparız mangalı arkadaş hatırına. Bilirsin, arkadaş için çiğ pekin ördeği bile yenir :D

Yav şu bizim Bilal döndü mü Pekin`den? Ulaşalım da, koysun koltuğunun altına iki tane Pekin ördeği de getiriversin, eline yapışmaz ya :eek: :D

Hem illa ördeğin uyruğu Pekin mi olacak ya? cücük Koray`a çaldırırız parkın birinden normal bir tane ördek. Ördek ördektir işte :D

Ehüehe ! :D

Ördeklere milliyetinden ötürü ayrımcılık uygulamayalım lütfen.

Röneparkın ordakilerde ördek işte, ...Wak the Rock, wak wak the Rock!

@Haşim Okyay

İnşallah abi bekliyoruz mangalcıları :D Olmadı canınız sağolsun karpuz yeriz beeaaaa :rolleyes:

arkadaşlar tekrar hatırlatalım bu akşamki kursun konusu ,herhangi bir yaralı veya bir hastayı sedye ile taşıma konusunda eğitim verilecek,lütfen bu konuda bilginiz yoksa, sadece bu akşam hiç olmazsa katılın derim.
adres:morsümbül sok no:11 /GEA BAKIRKÖY caruselden yeni mahalleye giderken sağdan 2. sok
saat :19:30

@nighteagle1

Ben yine biraz rötarlı geleceğim. 15-20 dk. felan. Ama mutlaka geleceğim inşallah. Ümit dersi kaynatsın :D

@Gece Kartalı1
Abi sedye yoksa ne yapacağını aman sormayı ihmal etme lütfen! Gerçi bizim gibi eski kaşarlar bilir ama sen yinede konuyu göz ardı etme lütfen!:)

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

bu haftaki etkinliğimizde mevsim meyvası olan karpuz kesiyoruz ve tabiikide yanında beyaz peynir domatesle renklendiriyoruz menümüzüüüü...

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 29.08.2008 Cuma akşamı

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallaerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

herkese iyi eğlenceler dilerim....

@Haşim Okyay

Ben çok korktum,:eek: haşim abi liste şimdi hazır kızma abi:eek:
1.kaptan
2.haşim abi
3.süleyman
4.r.okyay
5.
6.........
herkeş listeye adını eklesin.
oldumu abi?

Oylama ;

Karpuz - Ekmek - Peynir - domates : 5 Oy

Mangal - sucuk - köfte : 3 Oy

Karpuz + Mangal :

Kuzu çevirme :

Pekin ördeği :

Oylama Kuralları ;

Verilen oy, geri alınamaz.
Her kullanıcının 1 kereye mahsus oy kullanma hakkı vardır.
Oylamaya hile, fesat, kandırıkçılık, oyun bozancılık karıştıranlar gruptan uzaklaştırılır. Volkan abi tarafından aç bıraktırılır ve açlıkla terbiye ettirilir

Yazık emraha cocuk et yememis o yüzden bende oyumu mangaldan yana kullanıyorum :D :D

haşim abi liste şimdi hazır kızma abi:eek:
1.kaptan
2.haşim abi
3.süleyman
4.r.okyay
5.umit ( kalbi sizinle :D )
6.........
herkeş listeye adını eklesin.
oldumu abi?

@nighteagle1

Hıh şöyle yola gelin, kızdırmayın kelimi haaa ! :045:

Oldu, Süleyman abinin de dediği gibi, herkeş listeye adını eklesin, uğraştırmayın adamı.

Muhahah ! :D

Eh şimdi Florya'dan cuma Günü için 2 kişi daha gelicek :)
Ama biz Misafiriz:D
İsme Gerek Var mı? :)

29.Ağustos.2oo8 Avrupa Yakası Geleneksel Cuma Akşamı Etkinlikleri Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir

1. Nedret Günaydın ( Gelmeme ihtimali olabilir )
  2. Süleyman Abi
  3. Levent
  4. Koray
  5. Yalçın34 ( Florya`dan katılacak )
  6. Sefa ( Florya`dan katılacak )
  7. Ümit ( Niye kalbin bizimle? )
  8. Emrah
  9. Haşim Okyay
  10. Ramazan Okyay
  11. .
  12. .
  13. .
  14. .
  15. .
  16. .

Oylamalar yarın saat 18:00 a kadar devam edecektir. En çok oy verilen etkinlik gerçekleştirilecektir.
Listede isimleri bulunan kişilerin haricinde oylama yapılması yasaktır.

Cuma akşamı keyfimize katılacak olan Beylikdüzü Ekibi ( müşteri :D ) geçen sefer 9 kişiydi ve bu seferde tam kadro aramızda görmek isteriz.

Ben de geliyorum haaaa...

Niko, sen Koray'la Menekşe'den efesleri alırsın...

Hehehehe...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri