Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Nedret Günaydın

Hakikaten süper bi atmosfer ya. Mükemmel bir parkur, on numara bir yarış.

Helal olsun Bilal`e. Tur yemedi demi?

ben kaçıncı oldum bu yarışda :)

akşamki yemek süperdi arkadaşlarrrrr :)

kaçak volkan bidahaki mangalda ceza olarak mangalı sen yakacaksın.nerdesin sen ? motorcuların mangalına kaçtın herhalde.???

dün gece senin arkadaşın akınla eşide mangala geldiler,sen yoktun ama!sağolsunlar.

yok valla abi aniden hesapda olmayan sebeplerden dolayı gelemedimmm :

akın la gülşen süper ötesi insanlardır.

arkadaşlar tur yapacakmıyız...bugun yarın..eğer yoksa ben çıkıcam bi seyler yaparım..elleri görelim..

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

yarın 24.08.2008 pazar günü Çatalca İnceğiz Mağaralarına keşif turu düzenliyoruzzzzz...

pazar günümü değişik bir ortamda bulunup zevkli dakikalar eşliğinde köy yollarında pedal çevirmek istiyorum diyen tüm pedal dostlarını aramızda görmek isteriz.

güzergahımızda alış-veriş yapılacak marketlerle birlikte su içebileceğimiz çeşmeler mevcuttur.

rotamız:beşiktaş-karaköy-haliç-eyüp-alibeyköy-kemerburgaz-göktürk-kısırmandıra-ihsaniye-tayakadın-boyalı-kızılcaali-örcünlü-oklalı-subaşı-gökçeali-inceğiz

buluşma yeri:beşiktaş barbaros hayrettin paşa heykeli

buluşma saati:06:30

hareket saati:07:00

tarih:24.08.2008 pazar

Hava durumuna gelince mevsim normallerinde olacak

Şehirler arası sürüş olacağı için tüm katılımcı arkadaşların yedek lastik-pompa-kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

olum olmazki ama izmitde motor yarışlarının olduğu zamana bu geziyi koyanı eşşekler kovalasınnnnnn :(

@VOLKANRR Yaa Volkan bu sesin eşekler ne koşucuymuş be abi... bunlar bizim hipodromdakilerden olmasın sakın:D Sen bunlara yoksa antrenman mı yaptırtıyorsun he? :D :p

Günaydın Avrupa Yakası, bol kazançlı ve stressiz bir hafta diliyorum herkese :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri