Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Koray aradaki mesajlarını silmiş beni floodla suçluyor, neyse çocukla çocuk olmayalım:D

@brksyhn

Valla ya haklısın. :) Biz antremanlardayken çocuk 4 tane arka arkaya mesaj fişekliyor. :D

ama fatih gel ilk yardım yap desen yapmaz ah fatih ah şimdi seni baş yargıç haşim bey ve konsey başkanı nedret bey cezalandırıcak iş bizden çıktı artık :D

@brksyhn

Benim ceza bu geceden itibaren bitti.Fatih yapıcak artık benim işleri. :D

Bu arada Burak abi her şeyi gördü.:D Ona soralım istersen yarın.:D

@fatihgüven

Yok olm gerçekleri gördü o. :D

Neyse sen üstüne bir bardak soğuk su iç.7000.'i atarsın inşallah. :D

@fatihgüven

Bakın bakın.6000. mesaj demişim ve Fatih alta hileci Koray demiş tam yazdığımda ve bir önceki mesajı silerek 5999. mesaja gerilemişim.Burak abi gördü her şeyi valla. :D Abi bari biraz daha akıllıca hile yapsaydın. :D

bak "hileci koray" içerikli mesaj 6000, ama şu an 6000 olan farklı, bu nasıl olmuş?
Birileri silmiş aradan mesajlarını sanki?
Çakaal:D

Hayır 6000i ben attım sonra sen sildin ve 6000 diye attın sonra ben de senin gibi yaptım ve tekrar 6000i attım:D

Pedalımın birinin kenarındaki kedigözü kırılmış,
sadece plastiği takılır mı? yoksa pedalımı değiştirmeliyim.
Yada aynı pedaldan olupta(Trek) spd ye geçen arkadaşlardan,
pedalını yada kedi gözünü bana hibe edecek bir arkadaşım varmıdır?
Bu kişi Ümit olabilir mi? Ümit olursa birde süprizim var.(@Ümit, çarşambadan borcum kaldı, aklımda ayrıca)

"avrupa yakası günaydın"

bu gün çok güzel geçeçek diye bir hiz var içimde ;)
ilk yardım eğitimimizi alarak ağır ama emin adımlarla ilerliyoruz dostlar.

6000. mesaj atılmış,burger kıng'den istediği menü hediyemizdir. hayırlı olsun
koray ve fatih arasında mesajlaşma konusunda bir gariplik var gibi gözüküyor.
olayı bir netleştirelim :boese153:

Kaçırılmış bir mangallı çarşamba gezisinden sonra insan bunun aynısını cuma günüde arıyor. EEe kaçırıldı sonuçta, belki bunu 2 gün önce yaşayanlara ööö gelmiş olabilir, belkii.. aman ben olmasını yeğlerim şahsen. Eee organizasyonda da mangal yelleyici başı olarak görev uygunsa alabilirim. :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri