Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@VOLKANRR

Özel mesajın var abi ;)

Bu ne arkadaşlar ya ikiye bölünmüş durumdayız? Bir ortak karar çıkartamadık, tatlıya bağlayalım şunu. :D

Kaptan ne derse oraya gidiyoruz üzerine laf söylemeyin. O kadar ! :045:

:p :04:

Scudo
@umicek

Asıl onlarla düşmessin Ümit ;) Düşersek biz düşeriz normal pedallarla :D İlkinde iki defa takla atıyordum zaten :04: Önüne kütük veya taş veya böyle bir çukur çıkıyor aniden. Ayaklar bir zıplıyo pedallardan, hoop takla :04:

@H.Okyay

tamam o zaman
aaaaa ama
benim ayakkabılar beyaz ormanda toz olur olmadı simdiiii
:D :D :D

dostlarım aklımda yalova yarışına gitmek var ;)
vapur saatleri uymuyor gibi :(
şimdi büyük olasılıkla kendi arabamla gideceğim ve bana bisikletleri taşımak için bağaj kısmına takılan aparattan gerekli.
kimde varsa ödünç olarak verebilirmi :)

• Beğen
Tepkiler: Dinamo
@H.Okyay

süpersin haşim yaratıcılıkta üstüne yok yani

@hızlı

kaptan bende var kutusunda duruyor kullanmak nasip olmadı
hemde denemis oluruz

Eee kaptan, hadi açılışı yap artık liste oluşturalım. Bir de Florya mı yoksa Avcılar mı onu da söyle.

@hızlı
VolkanRR da olması lazım diye bilmekteyim. Hey VolkanRR yap bi güzellik haa ne dersin koçari:p

@hızlı

Tamam Niko hadi açılışı yap, gidilecek yeri de yaz açılışa :D

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya ormanı,isteklere göre ormana giriliyor yada cennet'e çıkılıp avcılar istikametine dönüp gümüşpaladan içeri giriliyorrrrrr :)

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 02.07.2008 çarşamba

Hava durumuna gelince olduça sıcak olacak :D

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
@hızlı

kaptan akşam nasıl ve ne zaman alacaksın

@umicek

sen hazırla dönüşte almak isterim ama olmazsa yarın akşamda geçerim 5dk. senin oraya

Niko abi o zmn beni de götür madem gidiyorsun :)
Zaten o aparat 2 bisiklet alıyor :)
Ödül alıp gelelim :)

@fatihgüven

kutunun üzerinde yazan 3 bisiklet taşıdığı
:D :D :D

@hızlı

zaten hazır kutusunda hiç açılmadı

beyler 3 gündür boya badana yappıyom evde hayattan bezdim internete giremiyom arıyetten evden biri bisikletime boya damlatmış itiraf etmiyolar cıkarana kadar canım cıktı beni kurtarın:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri