Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
ewt arkadaslar iyi aksamlar nabersiniz nasilsiniz yahu yarin yarista gorusmek uzere bakirkoyden 7 : 30 cibvari gecmeyi planliyorum gorusmek ve olmadi startta gorusmek uzere

hasim abi ruzgar kesici ariyoruz bilginize

Scudo
Yarın nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz? ben 7-7:30 gibi yeşilköyden tren + vapurla geçicem. Street bisikletimle yarışa katılıcam inş. zevkli geçer :)

aranızda kayıt yaptırmayan var mı ? en geç kaçta yapılıyor acaba ona göre yola çıkıcam :(

yeni bisikletim toplanıyor :D inşallah yarın bitmiş olacak bir değişiklik yok sadece kadro değişiyor...

yarış güzel geçti benim için, ama Mehmet abi için hiç de hoş değildi sanırım..
daha caddebostan sahilde giderken (en önlerdeydi) bi şekilde dengesi bozulmuş ve düşmüş (yaklaşk 40la giderken) snra da yarışmacılardan biri biskletinin üstnden geçmş ve kadrosu büyük ölçüde zarar görmüş..
Ben de büyükadaya kadar gittim ve 30lu bi'şey oldum kaç olduğndan emin deilm..Ozan abi yoktu..

@Özgür Dilaver

Hayırlı olsun Özgür yeni kertenkelen. Sende bizdensin artık :D

Günaydın Avrupa Yakası,

Ya Mehmet den haberi olan varmı? Nasılmış durumu? Numarası diğer hatta kaldı arayamıyorum da. :mad:

Günaydın dostlar...Hayırlı haftalar herkese...

Mehmet çok geçmiş olsun üzüldük yazılanlara göre kötü bir kaza geçirmişsin inşallah ciddi birşey yoktur...

Haşim sagol dün sabah aranıza katılamadım bugün trt 1 de haberlere çıktınız oradan izledim :D

@Özgür Dilaver

Ben izleyemedim ya, bakındım öyle biraz ama denk gelmedi. Zaten kaç dakika yayınlamışlardır ki? Ben çıkmışmıyım? :04: Muhaha !

ewet gunaydinlar sukurler olsun Allaha saglamim

elem verici bi kaza idi arkada kalmiyalim on grubla ucalim dedik 1 sn yede nasil dustum nasil kalktim anlamadim

haydi gorusmek uzere salicakla

@msd_57

Geçmiş olsun tekrardan Mehmet kardeş, önemli birşeyin olmamasına sevindim.

• Beğen
Tepkiler: msd_57
@Özgür Dilaver

kardeşim çok güzel olmuş,allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin,artan parçalarıda bana verirsen bende bi bisiklet çıkarırım herhalde:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Özgür Dilaver
"avrupa yakası"
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn dostlarımmmmmmm :)
dün bütün imkanları zorlayıpyarış için yola çıktım,hipodrom yolundan sahile gitmek üzere pedal basarken yanlış park etmiş bir taksiye arka tekerden gömdüm-resmen araca yapıştım. :(
toprlandım devam ettim ön tekerde yamukluk olmuş ve yarış hayali suya düştü beri pedallıyayım derken sahil yolunda adrenalin yüklü bir delikanlıyı gördüm -mehmet- :D yaw istanbul ne kadar küçük hep bu sporcu ile karşılaşıyoruz. ???
mehmetleri uğurladım derken baktım çınarcık sudüşen gezisine giden gurup hemen onlara takıldım biraz tereddütle ;) malum ön jant 8 çiziyor. derken birol geldi bizim guruptan ve ver elini sudüşen şelalesi :D
Formumuzda bir yenilik olarak yatığımız turlarımız sabit ko0nu olarak yer almaktadır. hepimize hayırlı olsunnn.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri