Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Evet dostlar, Cuma programımız nedir? Herkes evinde mi seyredecek yoksa Avrupa Yakası olarak toplanacakmıyız bir yere?
Niko sen bişey söylemiştin, ne durumda o ?

Scudo
ben her türlü uyarım cuma günü için... Nikonun görüşmesi gereken bir konu vardı onun sonuçlanması durumunda rota belli yok olmazsa cuma günü toplantımız eksik kalmasın bulalım bır yer izleyelim mesela bakırköy cay bahcesi yeşilköy cay bahçesi illaki uygun biryer vardır maç bitince yenersek bayraklarımızla tur atarız :D ...

ben bora ile görüştüm, o taksimde dev akranda seyredelim diyor.
hem biramızı içeriz hemde maçın keyfini çıkarmak düşüncesinden dolayı taksim diyor.
yalnız taksimde bisiklete binme olayı olmayacak :(
diğer yandan sizlerin teklifve önerilerinizi alalım,ben pek futbolla ilgilenmem ama milli maç olduğundan seyretmek istiyorum.

evet dün taksim olurmu diye konuştuk aramızda ancak dediğin gibi bisiklet ile gidilecek yer değil orası çokta kalabalık bir mekan birbirimizi kaybettik bir daha zor buluruz :D

O zaman, bu hafta Cuma akşamımıza ara verelim ha dostlar. Herkes arzu ettiği yerde izlesin maçını.

Günaydın herkese.Taksim bencede pek iyi olmaz.Tekin yer değil orası hele maç varken...

@Özgür Dilaver

katılıyorum boşta evi olan varmııııı :D :D
tekirdağ dan gelen aslan sütü duruyor hala dolapta :boese153: haşime yok :D

@hızlı

:mad: :eek: :eek: :boese157: :045: :smile043: :boese153: :River-102 :Ahhh-1660 :box2:
:brutal324 :000002158 :cheer: :unsure:
:confused: :2gunsfiri :Gun-124-1 :10: :7: :25:

Muhahaha !

@nighteagle1

Kusuru bakmayın Çarşambaları Haliç Turu, cumaları Avrupa Yakası :)
Afiyet olsun yine mi köfte:D
2.Köfte Şenliği'nin provası olmuş bu:p

@Özgür Dilaver

Hayırlı vede uğurlu olsun Özgür kardeş, sende bizden oldun hadi bakim. Pis kertenkele :p :04:

@Özgür Dilaver

Evet abi yeni bisikletin kutlaması var zaten, Niko abinin kutlama da var hala unutmadığımız:D:D

@fatihgüven

evet yaw şampiyonluk tulumba tatlısını yemedik daha bak üzüldüm şimdi,demek o kadar değerimiz yokki unutturuyorsunuz tatlıyı bana :D :D
tatlı benden içeçeklerde özgürden olur herhalde artık :rolleyes:
haşime aslan sütü yok,o bizi seyretsinnnn :boese153: muhahahah

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri