Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Gençler günaydın bu akşam bende katılırım bakırköy bp 20:00 uygundur umarım herkese , kaptan nerdesin????

Scudo
@KoraY1459

Kaptan http://hasimokyay.googlepages.com/Smiley20114.gif yapıyor Koray :rolleyes:

"avrupa yakası"
günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeee :)
ben dün akşam çıktım,metin ustaya kadar gittim kahve içip laklak yaptık azıcık ;)
derken eski dostlar dökülmeye başladı muhabbet aldı başını yürüdü walla özlemişim akşamları oturup kahve içip anıları anlatmayı :)
bu akşam bende gelmeye çalışacağım ama söz vermiyorum çünkü basketbol maçımız olabilir :D

günaydın Avrupa Yakası :)
ben de bu sabah çıktım bi Beşiktaş yaptım geldim, uyumuyordum yani:D

Bu akşam iyi eğlenceler şimdiden :)

@hızlı

Saat 21:00 dan 22:00 a kadar bende oradaydım Niko :D

Basket maçı mı? Adam lazım mı? :D

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 17.06.2008 Çarşamba

yeter bu bence:D zaten ilk mesajı kopyalayıp terihi değiştirdim :D:D

@H.Okyay

yapma yaw :(
nasıl olduda görüşemedikki,herhalde biz çıkarken sen giriş yaptın oraya.
iki tane bayan vardı biri yaşlı 24cantlı sepetli bir bisikleti vardı ve bir tanede şapkalı yeşil hurda bianchili bir kız vardı incirliye kadar bize eşlik edin dediler bizde kaçtık muhahah :D
arapta oradaydı askerden gelmiş.

1. hızlı (C) (Gelmeye çalışacak)
2. KoraY
3. Süleyman abi
4. H.Okyay
5. Özgür
6. ...

arkadaşlar florya tarafına gidilecekse 20:30 tekzenden çıkınca geç kalıyoruz,saat 20:00 de bakırköy BP de olacak şekilde buluşalım,ozaman tekzenden 19:30 -19:45 arası buluşup hareket edilsin uygun mu? sizcede

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :19:30

Hareket saati :19:45

Bakırköy BP hareket :20:00

Tarih : 17.06.2008 Çarşamba

son durum bu şekilde diyebiliriz o zaman.

• Beğen
Tepkiler: Koray Karaman
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri