Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
düşündüm taşındım karar verdim arkadaşlar geliyorum.ben direk bp ye gelirim 8 de bp de görüşürüz...

Scudo
Hadi gittim bende, akşamlar hayırlı ola Avrupa Yakası. Yarın görüşmek dileğiyle...

Bu liste Cuma akşamı içinmi? Hülen gökhan sende hiç haber etmiyosun...Bana diyosun bi numara olursa haber ver diye bide:)

Cuma akşamı içinse bu liste bende katılabilirim bi aksilik olmaz ise.

@RedStar

bu liste bugün içindi cuma çok daha kalabalık olacağz gibi gözüküyor;)

@RedStar

Gittim dolandım bugün :) Cuma da gidelim bir de haftasonu pazar sarıyerin ötesinde yarımca mı derince mi ne öyle bir yere de gidelim :)

@Gokhan Varoglu

hadi bakalım:) yıllardır bisiklet sürüyorsun ama keyfini yeni yeni almaya başladın desene:D baksana tozuttun hemen:) orayada gidelim, burayada gidelim, heryere gidelim moduna girdin:D

@Gokhan Varoglu

Pazar günü GEA Bakırköy ve Bisikletliler derneğinin Depremde Ulaşım Bilincine dikkat çekmek için düzenlenecek bir bisiklet turu var. O tura katılmak daha doğru olur kanaatindeyim.

@RedStar

Evet bende hazır para da var hemen toplayalım bir bisiklet :D

@RedStar
Göbeğimi eritecek her organizasyona katılabilirim benim için fark etmez :)

Eee millet, uyanmadınız mı daha? Öğlen oldu bea ! Uyanın bakayım hadi hobaaa :winkenlux :winkenlux :winkenlux :cheer: :cheer: :cheer:

"avrupa yakası"
günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeee :)
neler yaptınız dün akşam,benim canım pedal basmak istemedi açıkçası :boese153: play statıon oynamak baya cazip geldi ;)

@hızlı

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :045: :boese157: :Ahhh-1660

Vaaay bea ! Sende mi Niko kaptan sende mi? :04:

@sinto

Günaydınlar..

sinan,
cuma akşamı turu için sende yeşilköy-florya pedalcılarını topla "avrupa yakası" olarak hep beraber karpuz-peynir-ekmek yemenin tadına varılsın.
şööle sahile kocaman bir halil ibrahim sofrası kurulsunnnn ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri