Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@fatihgüven

Okul seni epeği bir gezdirmiş anlaşılan Fatih :D. Bu şekilde olan bir kaç arkadaşın daha varmı yoksa sende mi sadece? Yok hani, yediğiniz birşey dokunmuştur felan diye soruyorum.

Scudo
20:00 da Bakırköy BP nasıl? +-10dak tolerans.
Gelemeyecekler telle bildirsin,
5 i bulmazsa geri döneceğim. :)

@Levent_K

Bakırköy BP uygundur. Oradan Roma ya dondurma yemeğe gideceğiz dostlar :lick3: :04:

@H.Okyay

abi millet sağlam bi ben :S

babam da geçen cumaki sağnağa bağlıyor zaten..Midemi üşüttüm diye tahminlerm var..

@Gokhan Varoglu

Öyle ise, şu listemizi bir tazeleştirelim derim ben;

1. hızlı ( Kaptan )
2. Levent
3. Gökhan
4. Hakkı
5. Koray
6. Deniz
7. Haşim
8. sevimlii ( henüz sesi soluğu çıkmıyor :D )

arkadaşlar ben öğlen öğlen 27km lik bir antreman yaptım ataköyde ozanıda ısrarla aradım ama ulaşamdım :rolleyes: internetim yoktu foruma yazamadım yenş geldi.akşam gelip gelmicem belli değil bugün kendimi baya zorladım çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
@Levent_K

O`nu da sen ekleyiver be abi. Her şeyi benden beklemeyin ama aaaaa :04:

@fatihgüven

Hiç sordunuz mu kendinize, biz niçin her Cuma akşamı boğaza çalışıyoruz diye? Kaptanımız bu durumda işte :p
Aklımıza, imam ( Niko ) cemaat ( bizler ) ilişkisini de getirebiliriz :rolleyes: Muhahah ! :04:

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Akşamki ufak çaplı turumuza katılmak isteyen arkadaşlarımız saat 20:00 da Bakırköy BP de hazır bulunsunlar. 10dk. bekler :vroam: larız haberiniz ola :D

Bu Bakırköy BP sahilde Galleria karşısında olan değil mi :)

ya ben kararsız kaldım göbeği şişirdim maç var fanta var gelmek de istiyor bir tarafım:Ahhh-1660

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri