Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Özgür Dilaver

Evden masa mı götürsek sürükleyerek :rolleyes: O zaman kapatıyoruz yani abi dükkanı. Sadece bize çalışsın be ya :04:

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
pazar günü köprü geçiş şenliği etkinliği için
mert kaptanın yaptığı adalar programında değişiklik oldu,
köprüden hep beraber geçip daha sonra adalar v.s. yapılacak bilginiz olsun arkadaşlar.
bisikletlerimize talmak için bizde döviz v.s. şeyler hazırlıyalım dikkat çekmek için. :D

• Beğen
Çok bomba ve unutamayacağımız bir hafta sonu olacak bea ! İçim gımıl gımıl oldu şimdiden :04: Ayrıntıları akşama konuşuruz.

• Beğen
günaydın arkadaşlar
aramızda grafiker varmı ki acep
madem döviz hazırlanacak düzgün ve göze çarpan bişiler olsun
avrupa yakasına yakışşınnnn

• Beğen
Pazar günü Köprü Geçişi ve devamındaki Kınalıada için çıkış yapacağım saat ve yer:
07:45 KadirHas Center Önü(Gold PC tarafı) / Bahçelievler.

Bahçelievlerden Bakırköy BP ye birlikte gidebiliriz. (08.00 de Bakırköy BP de olmalıyız.)

• Beğen
Bende çok isterdim sizinle adaya gelmeye denize girerdik ama malesef düğün günü kararlaştırmak üzere mazeretim var... :D

Ama sabah köprüyü geçeceğiz tabiki onda sorun yok...

BSD zaten birseyler dağıtacaktır.. Bayrak pankart vb. Tabiki yapılabilirse kendi grubumuz içinde birseyler yapılabilir..

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
arkadaşlar tam okul bitti, gezme zamanı geldi derken bugünde kuzenin nikahı var ben yine gelemiyorum.size iyi eğlenceler.aftaya görüşmek dileğiyle bu arada dün akşam ozan ile yaptığımız turda köpekler tarafından pis kovalandık akşamları bakırköy ruh ve sinir hastanesinin arkasına doğru girmeyin derim ben :D

arkadaşlar benim canım çok sıkkın bugün
akşam olsada kafam dagılsa diye sabırsızlıkla bekliyorum

@umicek

@hızlı

Aynen ya, bende de var bir sıkıntı. Akşam olsun http://hasimokyay.googlepages.com/cheers.gif yaparız :D

@H.Okyay

O konuya hiç girmeyin havadan mı artık bilmiyorum bir sıkıntı var üzerimizde ama FANTA FANTA...

Köfteden sonra nereye gitsek konu ile ilgili :D :D

@hızlı

neden olmasın birer tane yudumlarız
:rolleyes:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri