Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Şafak doğan güneş, hadi bakim :D Evet arkadaşlar, ne yapılacağına karar verildi mi? Niko bey açılışı yapar ve katılımcı listemizi hazırlarmısınız..

Scudo
@msd_57

"avrupa yakası"
günaydın herkesçiklereeeee :)
mehmet şu turlarını nerede yapıyorsun,birazcık tiyo versende bizlerde öğrensek:eek:
medyaya sızdırmayacağız sözzzzzz:rolleyes:

cuma akşamı turumuz için neye karar verildiiiii,güzergah-mide olayına nasıl bir değişiklik yapılcakkkk ;)

Evet dostlar, köfte de karar kılırdı mı? Yoksa, ilklerden birisini gerçekleştirip de 2. liklere yelken mi açalım? Yoksa, 1. likleri biraz daha mı arttıralım? Ne diyorsunuz? Hı ? :D

Bu arada, Pazar günü köprü mü? Yoksa Kınalı Ada mı?

Evet bir hatırlatma yapalım... Bu hafta Merkezefendi Köftecisini tavsiye ettim lezzet konusunda iddia ediyorum... Menüde sadece köfte piyaz ve içecek var köfteler bol gözümüz doyar...

Ayrıca ben gerekli görüşmeyi yaptım normal de orası 16,30 da kapanıyor bu hafta festival nedeniyle akşam 22.00 ye kadar açık. Bu hafta gittik gittik artık bir dahaki festivale kalır... :D

Yarın rezervasyon için tekrar arayacağım bilgilerinize sunarım...

Tamam ozaman, istikamet köfteci zannedersem. Bu konuda hem fikirmiyiz? İtirazı olan varsa şimdi konuşsun, yada bir sonraki Cuma ya kadar sussun :D
Niko bey, açılışı bekler, katılımcı listesinin iskeletini oluşturmanızı bekleriz.

@Özgür Dilaver

Tamam, zaten yine toplanma yerimiz aynı olur büyük ihtimal. Metin Bisiklet önünde toplanacak arkadaşlar önümüzden geçecekler, bizde araya kaynarız :D Ama yok, Avrupa Yakası olarak gidelim Taksim e derseniz, o da olur.

@H.Okyay

Hiç fark etmez cuma günü onuda konusuruz... :D bakalım kimler gelebilecek...

22 Haziranda da Red Bull un yarışı var yine, çok çekişmeli olacağa benziyor. Şu ayağım bir düzelsin de antremanlara başlayayım ben. Nedense içimde, o yarışta birimizin potaya gireceği hissi var :rolleyes: Artık o Niko mu olur, Mehmet mi, yoksa başka bir arkadaşımız mı, yoksa ben mi :rolleyes: :04: Aramızan biri girse potaya ne güzel olur ya. Bak gözümün önüne geldi şimdi içim gımıl gımıl oldu :04: Muhahah !

Sezon açıldı, her hafta bir yarış, bir gezi organizasyonu. Bisiklet ile bağımız bu yaz çok sağlam olacak :D Hobaaaaa !! :cheer: :cheer: :cheer:

@H.Okyay

arkadaşlar bu cuma gelememe olasılığım var :( ama pazar günü mutlaka köprüden geçmek istiyorum :D bunu başka ne zaman bulacaz :) diğer taraftan köfteler kaçacak gibi ama.... :( başka turlarda bunu telafi ederiz inşallah

Avrupa Yakası Cuma akşamı geleneksel sahil turumuz

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,zeytinburnu,merkezefendi yönüne dönüppp meşhurrrr merkez efendi köftecisiiiiine gidiyoruzzz

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 06.06.2008 Cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu 12* civarında olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
@hızlı

kaptan köprü içinde bir liste oluştursak mı acaba avrupa yakası olarak. liste kabarırsa bi heyecan getirir kanaatindeyim. :D:D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
ya millet naptınız siz böleeee
2 gün girmedik neler olmuş neler
köfte dediniz gene midemden vurdunuz beni
özgür rezervasyon yaparken bi zahmet hatırlatırmısın piyaz için yumurta haşlasınlar yaaaavvvvv (ben küçükkene piyazı yumurtalı getirirlerdi simdi vermiyolar)
:):):)

@makmuhak

evet iyi olur kanaatindeyim.hem güzergah haritada ki gibiyse dolmabahçe veya beşiktaşta katılınabilr.
burdan veya diğer yerden duyuru yaparsanız bilgileniriz.

Avrupa Yakası Cuma akşamı geleneksel sahil turu katılım listemiz....

1. Özgür
2. ...

Tünaydın Avrupa Yakası;

Bu ne ya, iki günde dolmuş yine mesajlar :)

Evet, bana yürüme mesafesinde olan :D ancak yine Tekzen'den size katılarak geleceğim Merkez Efendi Köftecisine :D

Avrupa Yakası Cuma akşamı geleneksel sahil turu katılım listemiz....

1. Özgür
2. Emrah
3. ...

Bu arada; Pazar günü ben de köprü diyorum, kesin bir program yapıp konuşalım, güzergahı ayarlayıp hep beraber Avrupa Yakası olarak gidelim diyorum ben... Kursu asıp gelecem ona göre :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Avrupa Yakası Geleneksel Cuma Akşamı 1. Köfte Şenliği Katılımcı Listesi ;

1. hızlı ( K )
2. Özgür Dilaver
3. Emrah
4. H.Okyay ( R.Okyay da olabilir, ikimiz de olabiliriz. Sürpriz :D )
5. umicek
6.
7.
8.
9.
10.

• Beğen
Tepkiler: umicek
pazar köprü geçişi için hem fikirsek

buluşma yeri: Bakırköy sahildeki bp
hareket saati: 08:00
rotamız: zeytinburnu-yedikule-kazlıçeşme-samatya-kumkapı-cankurtaran-sirkeci-taksim
hız:15-35 km/s

güzergahımız üzerinden katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çıkış saatimizi baz alarak guruba eşlik edebilirler

Teşekkürler Niko Abi...

Pazar sabahı güzergah üzerinde, Samatya sahili SSK Hastanesi karşısında olacağım. Beni almayı unutmayın, yarın akşam da konuşuruz zaten :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri