Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
"avrupa yakası"
herkesçiklere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
dün belgratta parçaladım kaslarımı ;)
yeni arkadaşlarla tanıştım,onların gurubuna katılıp keyifli dakikalar geçirdimmm,ayrıca sevgili hakan ağbi az kaldı sayende karadenizede ayak basacaktık yol boyunca klavuzluğun içinde teşekkürler,unutmadan banu'cum bisikletinin vites ayarlarını yaptırınca seninle kapışıcazzzzz :D :D

Scudo
@natali

priviyetttttt
hoşşş geldin beyawwww evet soz hız devam,tüm Laleli esnafına selamlarımı söölersinnn

Evet dostlarım, Cuma akşamımıza var mı bir aktivite önerisi olan? Nöörüyoz bu hafta? :04:

günaydın arkadaşlarım
ne zaman balık ekmek yapıcaz :)

Cam giren lastiğimin tamirinde emeği olan başta Bora Bey ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. Biraz daha derin kesilseymiş tamiri mümmkün olamayacaktı. :)

arkadaşlar,
dün belgrat'ta KENE olayı başını almış gidiyorr :(
aman burda kene var,aman şurda kene var !!!!!!
yaw yerim o keneleri ben ama tedbiri elden bırakmıyalım,
balıkta ve kamplı dönemlerde yaptığımız bir uygulama var sizede aktarayım belki gereksiminiz olur bir gün;)
*mazotu avuç içinize döküp kollarınıza- bacaklarınıza ve vücudunuzun açık bölümlerine sürün bol bol.biraz pis kokarsınız ama ne böcek nede sivri sinek size yaklaşamaz :D

• Beğen
Tepkiler: umicek
@hızlı

Tavsiyelerin için teşekkürler dostum. Askerde yapardık biz öyle, sivrisinek, börtü böcük felan yaklaşmazdı. Özellikle geceleri deliksiz bir uyku çekmek için birbirimizi mazotlardık. Pehlivanlar yağlar ya, biz mazotluyorduk :04: Hey gidi günler hey :D

ewet ne kaynatiyorsunuz bakayim

ister iseniz cuma aksami PILAV yapalim uyarmi ?

Hem ucuz hem guzel

canim cektide :)

Mekan : IMC onu

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
benim ki bir oneri
bence yapmak gerekli
bu hafta pilav yapalim
haftaya ise balik yapalim
?????????????????????????

@msd_57

mehmet kardeş pilav olayınıbiraz açarsan memnun olurum.,nerde mesela

planim tekzende yoplanip sahil yolu uzerinden yenikapi oradan hasim iscan gecidinden imc bloklarinin yanindaki plavci arkadas ve ayni istikamette donus

hem idman yapariz hem plav yer ayran iceriz

ama daha baska planlar varsa onlarida alalim

ben yapalim derim
yapmayalim diyen varsa yorum ve oneri beklerim :)

@H.Okyay

tsk ederim

olmadi bide besiktas uzerinden yenikoy bile yapariz bana uyar :)

zaten pilavci gece gece kadar acik belki ibrahim tatliseside gorur bisikletlilerin sikintilarini anlatiriz :)

@msd_57

O saatte oranın trafiği çekilmez, pilavımızı yer döneriz :D Ayranından canım çekti bak şimdi :lick3:

• Beğen
Tepkiler: msd_57
afiyet olsun arkadaşlar
merak ettiğim bi konu var biz bisiklete binmek içinmi toplanıyoruz
yoksa yemek yemek için mi pedal basıyoruz :):):)

yemek cok güzel ve hos bi zevk yada ihtiyac
ama türk kası aldı basını gidiyor :)

@umicek

Pedal basmak için yemek yiyoruz, yemek yemek için pedal basıyoruz :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri