Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
1. Msd_57
2. Hizli
3. Gri kartal
4. İlkay (belki)

metin bisiklet gurubunu saymıyorum çünkü kaç kişiler bilniyorum.

Scudo
WAWW:nıko cum yarın akşam buluşup şu uludağ meselesını gelecek arkadaşlarla tekrar konuşalım,vee sıkı bir antrenmana girmemiz lazım,,o tırmanısı biliyon ve kış şartalarınıda eklersek,gelecek olan arkadaşlar hafife almasın tırmanışı..o yüzden tekrar söylüyorum lütfen yarın akşam mümkünse uludağ ekibi ile bu konuyu kanuşalım..deriiiinnnn deriinnnn:)

1. Msd_57
2. Hizli
3. Gri kartal
4. İlkay (belki)
5. Metin Bike (X Kisi)
6. ?

NOt : digerleri neredeler

1. Msd_57
2. Hizli
3. Gri kartal
4. İlkay (belki)
5. Metin Bike (X Kisi)
6. Elif

yine 8-8.30 arası burger'da buluşuluyor değil mi :)

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 23.11.2007 Cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu 9* civarında olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

irtibat telf.
0542 598 74 73

beylikdüzü taraflarındayıım bu akşam geleeyeceğim için üzgünum :( ama sizlerden guzel ve bol fotolı bi tur bekliyorumm... şimdiden iyi turlar dilerim...

dogru makineyi kim getirecek

Soner bey nerede kakolu pasta sozu vardi ?

1. Msd_57
2. Hizli
3. Gri kartal
4. İlkay (belki)
5. Metin Bike (X Kisi)
6. Elif
7. ?????????

tammamdır makineyi ayarladımmm :winkenlux
yeşilköyden sinan'a da haber vereyim,geçen günlerde beklemişti bizi soğuğa daha fazla dayanamayıp gitmişti. :eek:

• Beğen
Tepkiler: msd_57
@hızlı

sabah 12 den akşam 8 e kadar dışardaydık ama bu gün erken dağıldık geleceğinizi unutmuşum mesaji şimdi gördüm :(

ewt gene bir tur bitti guzeldi gene

bu arada katilan herkeze tesekkurler

ve soner bey neredesin yaw

birdahaki hafta bulusmak uzere

Bu arada haftasonu kumkoy yolunda bulusmak uzere

güzel bir tur oldu,hepinize teşekkürler....
iyi geceler...

evet bi cuma turu da tamamlanmış olunması güzel..herne kadar katılamadıysamda.resimleride bekleriz arkadaşlar ..??? katılanlara herkese teşekkürler.......

kazasız belasız neşe dolu bir turu daha geride bırakmanın heyecanı ile bir dahaki haftaya geleneksel turmuzda tekrar görüşmeyi diliyorum.

resim yok wolfret,hatıralalar var:)

• Beğen
Tepkiler: msd_57
yaw arkadaşlar dün akşam benim,
Floryadan çıktıktan sonra arka stop lambam düşmüş,göreniniz oldumu ?
gitti canım stop lambası :River-102

abi gecmis olsun hic dikkat etmedim yaw

abi buyuk gecmis olsun

hayirlisi artik giden gitti :)

@hızlı

ne tarafta düştü ? ben gidip bakarım ama bugün yoğundur orası. ortalıkta olsa bile biri bulup atmıştır cebine

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri