Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
ciddi yağmur var ben erimekten korktuğum için katılamıyorum :brutal324 :cheer: katılanlara iyi eğlenceler. yağmursuz günlerde görüşmek üzere.

Scudo
ewt sonuc olarak gezimiz gerceklesemedi bir sonraki haftaya artik hayirlis bakalim

bu arada dikkat vekerim soner beyin gelmedigi gunler turlar aksiyor bunada bi cozum bulmamiz gerekli

bence soner borek ismarlasin

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@hızlı

abi simdi gordum

tabi yarin zaten periyodik turum vardi

gorusmek uzere :)

o saatte size yetisirim ins.

@msd_57

Kıymetimi bilin :D bunda da vardır bir hayır. Neyse havalar böyle giderse turları zor yaparız.

cuma akşamı için çayları büyük söyliyelim bu sefer hatta termosla dışarıdan çay getirelim :D :D

@hızlı

olmaz öyle termosla!! piknik tüpü bide çaydanlık getirelim taze taze içeriz çayları:D.

serdar bey gene dagattiniz efendim :)

benim onerim kozde cay

ilk mangali yapar arkasindan artanla cay yapar sonra pisiklete bineriz

walla serdar yiyo tup ve mangal benden etler sizden dedi :) Bende OK verdşm tabi sizde uygun gorurseniz super

evet cuma akşamı fatihleri
bu mafta metin bisiklet gurubuda bize katılacak.geçen akşam ilkay ve metin bike gurubu ile görüştüm.bir aksilik olmazsa hep beraberiz. :)

oh ph ne guzel

tabiki doga sartlari el verirse :)

walla dostum artık hava şartlarına bakmıyacağız,paslanıcaz yawww :ci:

Hızlı bey gene acilisi yaptiniz

Bu sabah itibari ile havanin cuma gunune guzel olacagi gorunmekte

uygun ise ben kendimi listeye eklemek isterim

walla mehmet dostum,ULUDAĞ performansını yakalamak için artık havaya bakmadan atıcaz kendimizi yollara :)

bu hafta sonu guael olacak gibi

birde bu hafta sonu artik geliyorsun dimi KUMKOYE

dediğim gibi mehmet kumköy olursa gelirim.
yok eğer kumköy olmazsa BELGRAT beni bekliyor,gidecem kaslarımı yırtacam oralarda :smily143:

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Selamlar,

Bu Cuma Aksami yapilacak tur gerceklesecek gozukmekteki hava cidden guzeldi bugun ve yarinda oyle olmasini umuyor ve bildigim listeyi acikliyorum ve sizlerden listeye ekler bekliyorum

1. Msd_57
2. Hizli
3. ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri