Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
samet'te gelicem demişti ve tabii elif'te orada olur herhalde.
dostummm sgrikartal gene geç kalmaaa :)

mehmet aksaraydan emre dostumuzda tura iştirak etmek istiyorlar.
hipodrom çıkışında katılabilirler bir görüşme yapılıp ortak bir yerden alın arkadaşlarıda.

Hipodrom yolunun bitiminde olacağınız saati belirtirseniz ona göre çıkış yaparız bizde yada uygun bir yer sahilden gelicez.

iste 20:00 toplasma 20:30 hareket hipodromun orada 20:30 -45 arasi oluruz
ama siz orada 20: 35 te olun derim

gorusmek uzere

Son durum olarak iş çıkış saatleri dolayısı ile 20:40-45'te orada olabiliriz.Üzerine çıkmaz.Yağmur yağsada tur gerçekleşicek mi

o saat guzel ama yagmur sagnak olursa iptal ederiz ciseler ise geliriz :)

@Pugtdeem

vayy emre bu aralar giremedim nete...sen de geliyon bu hafta demek ki he o iyi o zaman...beraber çıkalımm bu akşam bi aksilik olmazsa...ben sahilden gidiyorum..metin bike onunde grubu karşılıyorum..g.üzr.haberleşiriz..

• Beğen
Tepkiler: msd_57
ewt malumdurki yagmur var bu aksamki muazzam sahil turuna katilimin son durumu nasil acaba ?

Gelmeyecek olanlar varmisidi.

@msd_57

heyy millet.:D cuma florya turu müdavimleri son durum nedir..arkadaşlar...

hava muhalefeti var gibi gözüküyor.pek iç açıcı değil..zaten şu anda da yağıyor..liste ne şekilde olacak..evet ses gelmiyo kimseden , ...yaw...

(link)

ewt yagmurun durumu belli

isterseniz 19:00 - 19:30 buradan durumu tekrar konusalim

kimse madur olmasin

@msd_57

evet bencede son durum tura yakın akşam saatinde olur..ama tur iptal olmazsa bile katılım çok az sayıda olur diye düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Size iyi eğleneler ben geçen hafta dediğim gibi bu hafta yokum.

yamur sağanak olmasa da yollar göl olmuş olabilir... dolayısıyla arabalar bize duş yaptırabilir...

kısacası dışarı çıkmak fikri beni pek kesmedi :D

fala ben tura katılamayacağım...:( ortalığı sel götürüyo desem yeri...yer yer sağanak yağdı bugun ve bayada sürdü.şuanda halen de yağıyor...tura katılan arkadaşalara:rolleyes: iyi turlar ve kaazasız belasız sürüşler dilerim..görüşmek üzere...

hava çok kötü ben katılamayacağım....

beyler isterseniz turu iptal edelim demiyorum edelim

bu hafta boyle oldu nasipdir diyim haftaya hava kosulları uygun olursa bulusalim

herkez kendine iyi baksin gorusmek uzere

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri