Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
hızlı ben de taşırım mis gibi ev böreğini :D

ama çok naziksin yine de teşekkür ederim

mehmet yeni bisiklet alacak sanırım bi kaç hafta içinde... bakalım ne alacak..

evt ben de kaçkar'a geliyorum.. belgrad ormanını çok seviyorum ve az gidebildiğimden çok özlüyorum.. gelmenize çok sevindim :)

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Scudo
elif biz bakırköyden kamyonet tutup belgrad'a gimek istiyoruz,böyle bir düşüncemiz var.
açıkçası taaa buradan bu soğukta oraya kadar gidip yarışta bol çamurlu efor sarf edip tekrar aynı şekilde geri dönmeyi gözüm pek kesmiyor.ama kamyonet v.b. tarzı bir araç oldumu yallah araca diyorum.:D :D

• Beğen
@hızlı

bu kamyonet olayi gerceklesir ise guzel olur

peki kamyonete kac kisi binecez :)

@hızlı

biz delta bisikletin turunu gitmek için trenle sirkeciye gidip oradan kamyona atlamıştık ;) :)

walla kasada falan bir şekilde ulaşıcaz belgrada,yada herkes kendi imkanları ile gelicek.:ci:
bakırköy'den otobüse mecidiyeköy oradanda yallah pedal diycez.
işin dönüş kısmı beni korkutan çamur banyosu yapıp üşütmiyeyim kendimi :D

en kelepir cozum sinto nun dedigi tiren bakırkoyden ev bisey degilde

sirkeciden belgrat epey bi varki gidisi gidersin ama donusu baya zorlar

birde usume olayi var tabi

bakalim su an minumus en mantiklisi

bakayim bi cevreye bakalim

hayirlisi diyelim

sanırım çekmeköy'e alınmış yarış.. ulaşıma bir kolaylık getireceklerdir diye düşünüyorum :)

• Beğen
çekme köyemi alınmış,offf desene iyicene zorlaşıcak bizim gitmemiz.hemen bir şeyler düşünmek lazım :ci:

Evet arkadaşlar benim de duyduğuma göre ilk yarış çekmeköyde.

konu ile ilgili sayfada herhengi bir bilgi yazmıyor şu an için yada ben göremedim.ne güzel belgratta olacaktı yaw.

mehmet ben işten dolayı kayseriye gidebilirim yarın haberiniz olsunda tura katılma imkanım olmayabilir.yine haberleşiriz
benim yerime lüpletinnn çayları be yawww :)

okdir ayip ettin

ama konuyu acmadan gitme abi

malum uguru varda :)

he onla ilgili bir başlık çayım mehmetim.
yalnız bu başlık sabit olacak.bizler onu devamlı gündemde tutacağız.
eee nede olsa gelenekselleşti. :)

@hızlı

sanırım en iyisi yarıştan önceki gün karşı taraftaki bir arkadaşımda kalmak olucak

@hızlı

bugunde haliç turu vardı hava muhalefetinden dolayı zor olabiliyo turlar...inş. cuma günü yağmur olmazsa beraberiz..

yaww nedret abi çaylar benden olaacak ve sen yok sun ya:D ..olmadı şimcek tüh...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri