Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Turumuz esnasında melih abi ile ben grubun en arkasında giderken bi olaya şahit olduk..ilk defa gördüm ben şahsen ve çok sevindim.yol ayrımında bizim grub sag dan sola geçerken en arkada ben ve melih abi kalmıştık.arkasındaki trafiğe rağmen (ki geçebilirdi) grubun tamamen geçmesini bekleyen bi sürücü ye rastladık.doğrusu böyle olayların artması sevindiriici olur.hoş tu.bizde hemen avrupa görmüş yada duymuş adam dır dedik tabi ki.. :D

Scudo
Resimler için ellerine sağlık eğlenmişsiniz ayaklarınıza sağlık güzl bir tur.Anlattığın yol verme durumu gerçekten örnek bir davranış anlayışı ve saygısı takdir edilir bu tarz hareketler ki oluyor kendimizi dahada güvenli hissettirir.

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
Resimler için teşekkürler :) evt çook güzel bir akşamdı.. bu hafta da tekrarlamak dileğiyle..

• Beğen
ewet fotograflari da ekleyince gezi tamamina ermis oldu

tek kelime ile harkulade idi

artik hava ve yol kosullari uygun olur ise haftaya tekrarlamak umidi ile

bu arada samet caymi turk kahvesimi ? :

Herkeze saygilar vede sevgiler

evvet geldimmmm
ne oluyor bakemmm burada :D :D
evvet harika bir turdu,toplanma yerinden sonerin kıyafetlerini değiştirip yola çıkmamız itibarı ile ,metin bisiklet önünden tura katılan sametin varlığıda eklenince yeşilköy sahilindeki kuvvetli fırtına tarzı rüzgar bile bizleri engellemeye yetmedi.

aramıza katılan en küçük gurup üyemizinde tatlısını yerken muhebbetin doruklarına kahkahalarımızla cila yaptık.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar,iyiki sizlerle tanıştım dost olduk iyiki varsınız :60: :60:

Turunuz güzel olmuş Soner ve Sümer abi iyi muhabbet etmişlerdir :) sümer abi kıyak adamdır görünce çok sevindim sizin de tanışmanıza çok sevindim :D:D:D

@hızlı

eyw..be istedin şeker olsun hemde en bolundan abi....aa sen ismimi ezberlemişin yaw.:D sevindirik oldum he .. :p

• Beğen
yalınız samet bey cay kuru kuru gitmez

bence soner beyde borekleri alsin derim Nasil fikir :) ?

• Beğen
@msd_57

Efet ya demi..eyi fikir.bana uyar da :) soneryene sormak lazım.:D bu haftayı da börekle kapatırız...:D

• Beğen
oo super soner bey borek alacakmis he

bakalim hayirlisi

bu arada soner bey nerelerde ?

• Beğen
@hızlı

@hızlı

Hızla kardeş O senin kalbinden geçen düşünceler. Her şakanın altında bir gerçek yatar. Oysa benim öyle bir niyetim yok bugün çok yoğunum. Ayrıca haftaya olmayacağımı Güneşli meydan'da Melih-Mehmet ve Ceyhun'a söylemiştim demek ki Mehmet beni dinlememiş bakalım hatırlayacak mı nedenini söylemiştim. Dinlemiş mi dinlememiş mi anlayacağız. Birde börekler Sarıyer turunda bendendi, ne yazık ki gelmediniz. Aslında ceza size ısmarlatmak lazım.

• Beğen
arkadaşlar üzmeyelim birbirimizi, bir yudum çay, yanında dostluk, gülüşlerimizi de azık ettik mi bu pedallar her daim döner :) bu arada fotolar harbiden pek güzel olmuş wolfret kardeş, ellerine sağlık. valla bi ara seni merak etmedik değil hani. bu cuma şimdi nasıl yapıyoruz? bunu bi düşünelim. harbiden soneryen bana söyledi bu cuma akşamı için önceden planlanmış bir işinin olduğunu... benim iş programım uygun olursa pedallaya pedallaya gelecem tura.
gribim de geçiyo. bu arada msd_57 o akşamki çaylar için tekrar teşekkür ederiz.

• Beğen
tebrikler beyler güzel bi tur olmuş :D
hehe sümer tilmaç makara adamdır gerçek hayattada :D
sümer abiyle olan bi anımı anlatmadan geçemicem
bi gün bi abimiz hadi yürüyün sizi yemeğe götüreyim dedi
- abi nereye
- sümer tilmaç bi restaurant açmış 1 leventte methini duydum oraya gidelim
- yok abi biz gittik yemekler pek matah değil pek sevmedik
- "ya tamam siz sevmediniz belki ben sevcem"
dedi ve bizi sümer'in yerine götürdü. neyse biz pekte memnun olmayan bi tavırla yerleştik masaya. işte o anı unutmam :D
sümer tilmaç bizim abiye doğru iki kolu açarak gelmezmi !!!
- ooo necip nerlerdesin sen ya abi .muck muck. ne zaman içmeye gidiyoruz
- ya sorma meşgulduk en kısa zamanda. bak sana bizim arkadaşları tanıştırayım dedi.
ardından "senin burayı pek sevmemişler geçenlerde gelmişler beğenmemişler yemeklerini" dediğini hayal meyal hatırlıyorum :D
yerin dibine geçişimden sebep konuşmaları net algılayamamıştım :D
allahtan sümer abi her zamanki neşesiyle affettiririz kendimizi diyerek olayı tatlıya bağlamıştı :D

nerden bilebilirdim,başa gelen çekilir :D

• Beğen
ewt soneryen dogru soylemekte haftaya cumaya bir dernek kuruculugu yapacakmis

olsun bu hafta caylar sametten diyelim

elbet birgun bulusulur
caylar soguk havada yudumlarnir
yudumlanan soguk havada borekler beraber birbirine yakisir

• Beğen
oldu olacak bari börekler ev böreği olsaydı :rolleyes:

börek yapmak gibi bir huyum yok :) ama söz yaparsam elbet getiririm :D

bu arada kaçkar yarışına gelen var mı aranızda ?

sevgiler..

• Beğen
@elif

artik yaparsan getiririsin

ben o zamana kadar yeni aleti alirsam dusunmuyor degilim :)

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri