Cankurtaran Kumkapı hiç problem değil ben gerekirse gelir Florya' dan tek tek toplarım herkesi, git gel yaparım.
Herkes bu şekilde ortak güzergâh belirledi ve bu şekilde gidilecek. Katılan katılır katılmayanla ise Taksim' de buluşuruz. Hiç kimseyi bir şey yapması için zorlamıyoruz.
abi.. güzergah dün akşam hep beraber belirlendi ve değişiklik ordan cep telefonuyla yapıldı..kanun mu var yani aynı güzergahtan gidilecek diye...insanlar insiyatif alıp birşeyler yapmak istiyor...neyin kavgasını verdiğini ben anlamadım...hayır kişisel bir sorunun varsa söyle onuda bilelim.
Yalan mı söyleyeceğim burada 100 kişinin içinde sana ben belirlesem ben belirledim derim. Ortak karar verildi, konuşuldu. Uzatmaya gerek yok. İsteyen istediği güzergâhtan gider, isteyen katılır gruplara isteyen katılmaz. Bu kadar basit.
Bence herkes eteğindeki taşları döküp bi düşünsün niye bu gerginlik diye... A.Y.P.G. kalıcı arkadaşlar kurulduğundan beri kimler gelmiş kimler geçmiş kimlerde geçicek...
Kalp kırmak insan kaybetmek kolaydır.. yarın hepimiz gene taksime güle oynaya pedallıcaz..
Herhalde dün akşamki şamatadan dolayı tam anlaşılmamış.
Süleyman abi, sanıyorum siz Erman abi ile malum otobüs durağında olacaksınız söylediğin saatte.
Umut ve Fatih abi tren ile gelecekleri için, Sirkeci'de inecekler. Selim Siliğ'e de orası yakın olduğu için orada buluşacaklar. Biz de normalde Selim L. ve Ayhan abiyle Zeytinburnu'nda buluşup Sirkeci'ye pedal basıp oradan hep beraber stadın yanından Taksim'e çıkacaktık.
Şimdi biz dün böyle konuştuk, sana da sormadık aslında öylemi yapalım böyle mi diye. Bu karmaşa benim yüzümden sanırım.
Şimdi ben derim ki, sabah biz de otobüs durağına gelelim. Beraber hareket edip Selim L. ile Ayhan abiyi sahilden alıp devam edelim Sirkeci'ye. Oradan da stadın yanından hep beraber çıkalım Taksim'e.
Sakin olun, yarın ki güzel günü düşünün. Fotoğraf makinelerinizi de unutmayın.
Haşim abi Süleyman abi 08.45 bakırköy hareket demiş eğer o saate kalırsak geç olucak. 45 dk da sirkeci yaptık desek 09.30 sirkeci olmakta. Yani ucu ucuna taksim yaparız bu da iyi olmaz. Süleyman abi sirkeciden gelicekse bizimle eğer dediğin gibi toplanalım ayrı gayrı olmasın. Ama saati erkene çekmek lazım en geç 09.00 da sirkecide olmalıyız.
bütün forumun bisiklet bayramını kutlarım arkadaşlar dışarda yağmur mağmur yok olsa ne yazar ben bu gün durmam rota bellidir aydosun çamuru alın bisikletlerinizi istediğiniz rotada bu güne yakışır bir biçimde kutlayın
yaşasın bağımsız bisiklet sürücüleri
ve yaşasın dünya bisiklet bayramı