Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Tur için son durum nedir? Hava bu şekilde giderse ( ki gidecek gibi ) benim katılmam zorlaşır dostlar. Lastiklerim ıslak zeminde hiç güven vermiyor. Çıkan arkadaşlar da olursa eğer çok çok dikkat etsinler. ;)

Bir konu vardı, başka zaman konuşuruz artık.

arkadaşlar cuma turu için liste yapmaya başlayalım.:D akşam için kimler var görelimmmmmmmm

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Yoğun iş temposundan dolayı sabahlıyorum. Katılan arkadaşlara iyi eğlenceler.

selimcim beni otomatik yazmışsın :) akşama görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Goflet

Mangal iyi olur diye yazınca geliyorsun diye düşündüm Umut abi :)

@Haşim Okyay

Yahu gel benim 2.25' leri al ayıpsın. Yüzünü görelim bea.

@Selim Siliğ

eyvallah..görüşürüz...sıkı giyinin

hava muallefeti yoğun rüzgar ve soğuk-ıslak oluşundan dolayı gelemiyorum. çıkan arkadaşlara çok dikkat etmelerini rica ederim.iyi eğlenceler.

bende havanın sğuk ve yağışlı olmasından dolayı gelemiyorum tekrar hastalanmak istemiyorum malum sıav haftası başkıyor çıkacak arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim...

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
3 kişilik tur oldu..2 selim bide ben :)..florya sahilde bizden başka insan yoktu. hafif serindi sonlara doğru yağmur ama yinede güzeldi.

@Goflet

Sağol Umut abi çok iyi tur oldu ama güzel vakit geçirdik ;)

Selim' den de ayrıldıktan sonra bi yağmur bastırdı ki sormayın :D Zeytinburnu' ndan Kumkapı' ya nasıl geldim bilmiyorum. Yağmurdan mı korunayım, araçların attıkları sulardan mı, yoksa lastiklerimin yüzüme ve arka tarafıma attıklarından mı? Hiç biri:D Sadece kaza yapmadan eve ulaşmaktı amacım, çünkü her türlü ıslanacaktım ve öyle oldu.:) Sağ salim evlerdeyiz.. Her şeye rağmen zevkliydi.

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
selam ben mustafa bisiklet binmeye yeni başladım arada böle turlara çıkacak guruplar arıyorum benide aranıza alırsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri