Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeee ;)

etrafa mangal kokusu yaymaya başlamışsınız bakıyorumda sabah sabah :D

akşama mangalda sucuk bol olsunnnnn ;)

Scudo
@Nedret Günaydın

Millet mangalı rüyasında görüyor artık ya :rolleyes: :D

Sabah sabah direk mevzuya dalmışız. Ehüehe !

@umicek

:045: Keyfimizden mi gelemedik kardeşim? :045: Kederimizden gelemedik :rolleyes: :D Ehüehe !

Saat 19:00 da toplantı yapıldı, ben ne yapayım :cool:

@umicek

Tabii ki de insan hayatı, o yüzden girdim zaten toplantıya. Yoksa benim hayatım bitebilirdi de.

Ehüehe ! :D

haşim akşama korayla birlikte markete su almaya ikiniz gideceksiniz :D

yapılıyormu akşama bir şeyler neye karar verdik şimdi ;)

ben tavuk ızgara istiyorummmmmmmm :boese153:

@Nedret Günaydın

Yoh ya? O niyemiş? :045: Ben tek de giderim möhüm deel :D

Yapılacak abi ya, millet bu kadar istemişten, yapmıyoruz demek hem ayıp olur hem de yazık olur zannımca :D

Hali hazırda markettte avcarlanmış kanat var ama, bu akşam da onu mu denesek ne etsek :lick3: :)

mangal hazır vede nazırda beklemekde arkadaşlar akşamı sicimle bekliyor oyoyoyoy
sinanın geliyorsun diilmi muckkkkk :)

günaydın avrupa yakası.
kaptan mangal için mutabıksak sen duyuruyu yapıver bizahmet.

@tanerxc500

akçama mangal var taner kardeşim benim rota belliiii oldu :)

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

bu akşamki etkinliğimizde yine yazın ve denizin keyfini çıkarmak adına sahilde sucuk-kanat ekmek menülü mangal operasyonu yaparak midelerimize şenlik diyoruzzz

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 20.08.2008 Çarşamba

Hava durumuna gelince mangal kokulu olacak :D

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

herkese iyi eğlenceler dilerim.

Bi liste yakışır o zaman ..

1-Fatih
2-Nedret Günaydın
3-Nighteagle1
4-VolkanRR
5-H.Okyay(sana köfte yoooook,muhahahaha)
6-Koray Karaman (cezalı markete hep o gidecek)
7-Taner(çok düşük bi ihtimal)
8-independent
9-umicek
10-dinamo(Söölicem seni Ersen'e:D)
11-

@VOLKANRR
Direkt gideceğim, bu yönün çok güzel manzarası var! Biliyorsun ben çok hastayım yaa iyi geliyor. Bu yüzden tercihim direkt gitmek olacaktır.

Mangala görüşürüz.. yani akşama diycektim. ;)

Bu arada dostlar, abimin eksiklerini büyük ölçüde tamamladık. Dünde gidon, gidon boğazı, ön ve arka aktarıcıyı aldık. ( arka aktarıcıyı almadık da, ayırttım :D )

Elcik, pedal, iç ve dış lastik kaldı. Bir de toparlanması :D

Camiye yardım :eek::eek::eek: Ehüehe ! :D

Hafta içi gündüzden bırakmamız lazım bisikletçiye ki Cuma gününe hazır olsun, ama çalışmamız münasibeti ile bırakamıyoruz. Hafta sonuna kaldı artık :(

Eğer Pazar gününe kadar toplanırsa, hafta sonu uzun bir tur yapalım arkadaşlar ;)

Sabahtan çıkarız, akşama kadar dolanırız :D

@Haşim Okyay

Ramazan abiyi rüyamda gördüm. :) Artık toplasın şu bisikletide gezelim.Rüyalarıma girmeye başladı. :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri