Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
süleyman ağbi sürprizlerle dolu bir gece hazırlıyor anlaşılan :boese153:

katti surette en ufak bir bilgi paylaşımı yok,çok fena bir durum :D :D

@Nedret Günaydın

Eheüeh ! Ben tırsmaya başladım abi. Dediğin gibi ne bir bilgi alabiliyoruz ne de kimlerin geleceğini öğrenebiliyoruz. Tırsmaya başladım ben :eek: yusufyusufyusufyusufyusufyusufyusuf :D

Ehüehe ! :D

akşama benim sucuk az olsun,ayran duble olsun ;) ekmek yemiyeceğim.
ama kola falan içebilirim :D

Bu arada, Cuma akşamı katılamayabilirim. Sonradan katılabilirim belki, söz vermeyeyim. Ablamları Adana`ya yolculayacağız da..

Günaydın Avrupa Yakası, günaydın Avrupa Yakası`nın mangal delisi pedalsever dostları.

Güzel bir Çarşamba akşamını da kazasız belasız geride bıraktık. Mangallar, fantalar, baklavalar, köfteler, sucuklar havada uçuşuyordu :D

Katılan dostlarıma teşekkürler.

"avrupa yakası"
günaydın herkesçiklereeeeeee ;)
dün akşam gelemediğim için çok şeyler kaçırmışım anlaşılan, randevulaştığım bir arkadaşımı söz verdiğim için çok uzun süre beklemek zorunda kaldım :(
oda uzun bekleyişin ardından gelmeyince eve döndüm pedal basmakta istemedi canım.
her işte bir hayır vardır diyerekten fotoğraflar nerdeeeee ????

Neyse hadi, koyalım temsili bir resim :D Geri kalan resimler motorcularda ;) Onları bekleyeceğiz.

http://okyayhasim.googlepages.com/mangalcilar.JPG

günaydın avrupa yakası
volkan dün gece için sana ve motorcu arkadaşlarına teşekkür ederiz ,köfteler,baklavalar ,sütlü nuriyeler süperdi:) gelemeyen arkadaşlar
üzülmesinler , bu cuma akşamı mangala devam edelim yine ne dersiniz beyler.:D

Çok güzel olmuş, emeği geçenlere teşekkür..

iyide sinan sen dün akşam yoktun:rolleyes: :) bu fotolar senin eline nerden geçti?:)

@Dinamo

süpersin:)
cuma akşamı yeşilköy sahile mangala bekliyoruz ona göre

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri