Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@H.Okyay

kardeş fazlaları yollamaya çalışıyorlar :D
işin şakası bi yana bizim yaz ayları böle geçiyor biz sezonluk çalışıyoruz eylülden itibaren yoğun oluyor

Scudo
günaydın avrupa yakası pedal kardeşliği...:) akşam görüşmek üzere..özledim valla..

"avrupa yakası"
dostlarıımmmmm günaydınnn herkesçiklereeeeeeeeeeeeee :)

Hayallerime pedal çevireceğim karadeniz turumda yalnız kaldım,ama sizlerin sayesinde desteğiniz ve dualarınızla ben bu turu gerçekleştireceğim.
hepinizi çok seviyor ve sizlere ne kadar çok değer verdiğimi bilmenizi isterim.

• Beğen
Tepkiler: umicek
Nasıl yalnız kaldın yaw :S

Günaydın :)

Biz hep yanındayız

herkese günaydınlarrrrr!!!!!!!!!
sevgili kaptanım ekip 4 kişiydi,diğer üç kişidemi gelemiyor.

@hızlı

Hocam yalnız yolculuk yapmakta çok zevklidir ,emin ol.İnanıyorum ki sana yolculuk boyunca fiziken ve manevi olarak birçok insan eşlik edecektir.Telefon numaram sende var zaten.Yol boyunca bir sıkıntın olursa sana yardımcı olabilecek tanıdıklarım var.24 saat arayabileceğini biliyorsun.Umarım bir aksilik olmaz da seni C.tesi akşamı yolcu eder,İstanbul'a geldiğinde de alkışlayarak karşılarız.

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Sıkma sen canını kaptan. Yalnız değilsin bu yolda, her ne kadar yanında olamasak ta, gönlümüz ve aklımız vede dualarımız seninle. Dün de konuştuğumuz gibi, izine çıkartsalar beni şu dakika hazırlanır yanında gelirdim ama işte, gönderemiyorlar :(

Söylediğim gibi, bu yolda yalnız değilsin. Her daim yanında, bir telefon kadar yakınındayız ;)

Avrupa Yakası Pedal Grubu arkanda, boru mu uleyn :D :p

• Beğen
Performansıma güvensem gelmeye çalışırdım, ama ne kadar sürer, nedir, ne değildir hiç anlamam, ekipman, bisiklet vs..

Tek başına kalmana çok üzüldüm,
Ama kalbimiz seninledir kardeşim..

• Beğen
hızlı c.tesi akşamı zaten kalabalık bi ekip olarak seni ugurlayacagız
güzergah boyunca telefonla yaında olmaya geceleri rüyalarında (kabus ta olabilir) olacagız bedenine kuvvet kardeş

• Beğen
leventcim merhaba,sen nerelerdesin ya özlettin kendini,biraz önce ofisten cebini arattım açılmadı,bende seni merak ediyordum,akşama geliyosun değilmi?

Ben bu matı nası getircem nereme takıcam yahu:D
Bulucaz bi yolunu..Niko abi sen benden alıp gideceksin di mi tur boyunca onu taşımayalım da:D

@fatihgüven

daha iii yaninda taşı madem uzun yola çıkıcan alıştırma yapmış olursun
:D :D :D

:D yanımda taışırım o kolay da çanta almak istemiyorum sırtımı terleticek:D
iple sırtıma falan bağlarım artık:)

@fatihgüven

İşte burada :D

http://www.fotohasan.net/trsamp08/02/pln20072008100539.jpg

Şu en soldaki de benim :D 34 numara. Daha ilk turdan tırtladığımız için ormanın içinden fotoğrafım yok :( :D Ehüehe !

http://hasimokyay.googlepages.com/DSCN7542.jpg

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri