Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Yarın sabah saat 07.00 'de Eski Ulusoy Garı önünde buluşup 07.15 çıkış. Bebek-Sarıyer Turu yapılacak Gelenler Listesi ; - Katılımcılar kendini yazsın.

1- Orhan
2- Gökmen
3- Tolga
4- ..
5- ..

Scudo
Yarın sabah saat 07.00 'de Tekzen Önünde buluşup 07.15 çıkış. Bebek-Sarıyer Turu yapılacak Gelenler Listesi ; - Katılımcılar kendini yazsın.

1- Orhan
2- Gökmen
3- Tolga
4- NN Nejat
5- Mehmet_K
6- Asan
7- ...
8- ...

Yarın sabah saat 07.00 'de Tekzen Önünde buluşup 07.15 çıkış. Bebek-Sarıyer Turu yapılacak Gelenler Listesi ; - Katılımcılar kendini yazsın.

1- Orhan
2- Gökmen
3- Tolga
4- NN Nejat
5- Mehmet_K
6- Asan
7- Nuri
8- ...

Hayde delikanlılar yazsın adını...
Görelim bakalım efeleri.

sabah buluşup bebek yaparım :) akşam konserim olduğu için sarıyer yapmak istemiyorum..malum konserde 3 saat ayakta kalıyorum dinlenmek lazım..;)

asanımla biz döneriz onunda işi var bildiğim kadarıyla biline...:(

sarıların sülo, bak yaz dedin diye yazdım!! demedi, yazmadı deme :in: :

@Nuri Alper Ulupınar

selamlar avrupa pedal vede iyi akşamlar,,,
valla günler uzadığı zaman bu tur yapılır yalnız telsiz şart olur ,,,,kış olduğu için saat 16.00 da hava kararıyor avrupadan gelen yok hızlı adamlar gelemiyor ekipmanları yok sabahın köründe saat 05.00 de kalkmak lazım yarın saat 08.00 de evden çıkacağız ve 3 kişi ile buluşmaya 10 km basarak gideceğim ondan sonra gelsin şile rampaları ,ölüm rampaları ,arkasından bıçkıdereden sonra gelen bayağı sağlam rampalar, yazın dahi burda araç yok idi bıçkıderede ve göçbeylide yarın tek araç olmaz orda ,bir saat yağmur bizi bozmayacak nuri bu olayı yaparız ama hele bi yaz gelsin ama yardımlaşma olur ...yol uzun 130 km ama benim dediğim ile rampada harcanan kaloriyi km ye ekleyeceksin herkeze 160 km ye patlayacak ,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi sen hiç merak etme .
Bizim ekip hızla kondisyonu toparlıyor.
Gece saat 24:00 ve Halkalıda rampada.
Sadece rampa ile uğraşmıyor.
İki ve dört ayaklılarla da uğraşıyor.

Sen meşhur ettin şu Bıçkıdere'yi.
Alıcaz yakasını aşağı.
Aypg tam tekmil geliyor yetişiyor.

Yarın ki turunuzda başarılar diliyorum.
Kadansınız tam, pedalınız yaman olsun.

@Hamdi Karabacak

walla benim bi kabahatim yok abi, tura katılmak niyetiyle yola çıktım, tabi vefa bozacısına gidilecek zannederek ! , acı gerçeği vefa da kimseyi göremeyince anladım. "ah bee !" dedim ama kisenin turuna nazar etmek de istememiştim yani...
hani tam da kaçırılmayacak tur olmuş, nasip işte...
hoşbulduk abi, sağol..

@Nuri Alper Ulupınar

eniştem öncelikle geçmiş olsun, zarar ziyan yoktur inşaallah...
iyileşen hasan abiye de hastalanan ege kardeşime de geçmiş olsun. Allah şifa versin.
raconu, jargonu, işleyişi öğreniyorum, acı tecrübelerle de olsa...
benim tur sizinkine göre pek çapsız olmuş, sizinkinin ekşın yanı da cabası. kondisyon konusunda bütün ağabeylerimi tebrik ediyorum, benim daha çoook pedallamam lazım galiba.
unutulmayacak bi tur olmuş, hasarsız olması sevindirici. nazar etmemişimdir inşaallah turunuza :)
bu arada enişte tinerci bana benziyor muydu? ben olmayayım yoksa:D

@hakan topdaş

Yok Hakanım sana benzer olur mu?
Yavaştan yanaştı. Ben zannettim gelip geçecek sonra bana vurmak için koşmaya başladı. Allahtan zarar ziyan yok.
Ben de pedalladım, devam ettim.
Gece gece hayırlara gelsin.

slm aypg iyi akşamlar herkese pazar günü itibaren 6 gün izin var tüm fırsatları değerlendirecem....

Metin abi yarın sabah ki tura bekleriz.

Yarın sabah saat 07.00 'de Eski Ulusoy Garı önünde buluşup 07.15 çıkış. Bebek-Sarıyer Turu yapılacak Gelenler Listesi ; - Katılımcılar kendini yazsın.

1- Orhan
2- Gökmen
3- Tolga
4- Hasan
5- Mehmet K.
6- NN Nejat
7- Nuri
8- Erkut
9-

1- Orhan
2- Gökmen
3- Tolga
4- Hasan
5- Mehmet K.
6- NN Nejat
7- Nuri
8- Erkut
9- Aydın (Beşiktaş-Barbaros katılımlı 08:00'de oradayım)

Bir ihtimal yarına bir işim çıkabilir daha belli değil, eğer olursa sabah mutlaka gruba SMS atarım...Aksi taktirde NO NEWS, GOOD NEWS :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Orhan Atilgan

slm orhan kardeş gelmek isterim ama şu an gece nöbetdeyim ve yarın kardeşim nişanıvar size iyi eğenceler

1- Orhan
2- Gökmen
3- Tolga
4- Hasan
5- Mehmet K.
6- NN Nejat
7- Nuri
8- Erkut
9-Mustafa
10-Aydın

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
selamlar
eve şimdi girdim
malumunuz
bir süredir "ebru" ile uğraşıyorum; mesai dışında.

üstadımı kapıp hastaneye getirdim
3 saat kadar gösterimiz oldu
benim için hoş bir gündü
http://4.bp.blogspot.com/-HozBlduwe1E/TcFttHD2uMI/AAAAAAAAADo/r7sI1528dVc/s1600/ebru-sanati-beyaz-gul.jpg

yarın sabah muradım Ulusoyda olmak
ama çıkış saatlerini uzatmayalım
çıkış 07:14 olsun
:)
malumunuz bu turun mucidi gökhandır
format bellidir
amaç 09:59 da evde olması gerekenlere kolaylık
devam edebilenlere imkan...

ki yarın dönüş biletini şimdiden alanlar belli oldu
kendilerini ifade ettiler

şimdi herkes uyusunda
soğuk kasım gününde sakatlık olması
ilk pedallar ısınma amaçlı olsun
evde doğal karbonhidrat almadan çıkılmaya(ekmek pekmez bal...)

• Beğen
Tepkiler: hakan topdaş
Mustafa abi gerçekten yeteneklisin bu konuda tebrik ediyorum cok güzell :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri