Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
bu turu raif organize etmiştir herhal ,,,:D :D :D :D beni haber etmedi alacağı olsun:D :D :D kös kös fenerbahçe sahil yollarında tek tabanca takıldık,,,,

:D :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

Yok abi olurmu öyle şey ben yapsam önce seni çağırırdım bende son anda süpriz yapıp katıldım, kim nasıl organize etti hiçbir fikrim yok ama kesin Aytekin abi çağırmamıştır seni:D :D :D

@Raif Korkmaz

yav biz komik adamlarız raif ,,,,,,ben şimdi iş adamı oldum ya ,,,tur başına para alacam artık ama parası olan kodamanlardan ve tiyatroculardan işletmecilerden toplumun kaymak kesimi bakalım olta attık raif haber bekliyoruz ,,,eeeee bisikletimin iç lastiği 18 lira bi tanesi ...

:eek: :eek: :eek:

@Raif Korkmaz
Allah nazarlardan korusun ne diyim:))))
Ben seninde gideceğini tahmin ettim arayıp yeniköyde buluşalım diyecektim

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
Bisikletin ' b ' sinden turculuğun ' t ' sinden anlamayanlar ' bisiklet sevdalısı ' olmuş maalesef içler acısı bi durum şimdi o da bisikletçi bende bisikletçiyim.

@Hasip Çehre

Öyle deme abi senin fazlan var sen aynı zamanda sanatın 's' sindende anlamıyorsun :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

Hayırlı olsun abi, o zaman bundan sonra senı tura cagırırsak taksımetreyı acacaksın oylemı? O zaman senınle kamplı tur yapılmaz gece tarıfesı cok yazar :D :D :D

@Raif Korkmaz

haahahhahahahahahahah
alemsin yahu,,,,,,:D :D :D :D

raiffffffffff günaydın ,,,,,,,:in: :in: :in:

bildiğin gibi değil listeye baktım modacı hanımlar tekstilci patroniçeler, bankacılar iş adamları ,,,veeeeeeeeeeee mankenler, sinemacılar ,tiyatrocular şairler amma çokmuş çevresi arkadaşın ,benim bu kadar müzisyen ve de sanatçı çevrem yok yahu,,,,,neyse benim altımda fiata biri o.k derse ben hava alırım ,,,,:D :D :D :D :D
evet şaka bi yana ben aynıyım performans manyağı deli karbon kudu,,,
:D :D :D :D
avrupa pedala can kurban onlara taksimetre işlemez ,,,,,,,,,,,,,,

raif iki sanatçı adam kafa kafaya verelim ve düşünelim ,,,,,sana taze bi haber eurosportta adamlar iki milyon yuroyu götürürken bizim bu ülkenin cumhurbaşkanlığında lisanslı bisikletçiler kaç para alıyor acaba ,,,,
düşünebiliyormusun bu parayı,,,örnek verelim lens amca kaç para götürdü bisiklet yarışlarından sence ,,,tabi hak etti çalıştı çabaladı ,,,lens bu ülkede olsaydı aynı tekniğe sahip olsaydı ne olacaktı doyuracakmıydı bu ülke onu,,,kim bu ülkede hem performans yapmış ve cebini doldurmuştur kim acaba ,,,cumhurbaşkanlığı bisiklet takımında olanların bence ayrı işleri var adamlar sadece bu iştenmi ekmek yemekte ,,,malesef iş geliyor paraya dayanıyor, bizde şimdiye kadar en büyük ödül parasal olarak kaç para oldu ağır dağ bisikleti yarışlarında ödül büyük olacak ama her önüne gelen giremeyecek tabi herkeze öyle lisans olmaz ödülü büyük koyan sponsör firma zati elitleri bulur onlara oynar bu ülkede kaç adet elit dağ bisiklet yarışçısı var ayrıca yol bisikletçisi, bu sponsör türk firması uluslar arası yarışa soyunacak ve büyük oynayacak tabi ,,,,paris rube de tek bi tane türk bisikletçisi yoktu dünyanın en zor offroad yol bisikleti yarışı ,,,amaç dünya çapında bisikletçi yetiştirmek ve takım olarak uluslar arası en zor etaplara gönderip birincilikleri almak fransa etapları, ispanya etaplarında ,belçika etaplarında at koşturacak bu ülkenin proları da nerde hocam nerde 80 senedir bi şey olmamış bu ülkede bizden bi cacık olmaz,,,,,,,,,,,,,,,

:) :) :) :)

bir daha belgrat turu yaparsak kesinlikle başka format ve düzenleme ile olacak:rolleyes:

kimse gördügünden geri kalmayacak ;)

eğer araba ile gelen olursa mutlaka kamera ile çekim yapılmalı..

herşeye rağmen hepimiz güzel saçmaladık gelen arkadaşlara teşekkürler..

dönüşte haşimle pedallamak keyifliydi..

unkapanındaki çorbacı yorgunluğu aldı..:)

@Hasip Çehre

valla biz boşuna uğraşıyoruz ya şu km'yi şu saate alıcaz diye :):) Ne rekorlar kırıldı belgrad'da biri diyordu çukur olmasa 70'i zorlardım filan :D:D:):D

tabi en nihayetinde bizde böyle başlamıştık ama neyse :D:):D:) önemli olan birbirimizi kırmamak : )))

@Levent_K

levent dostum,,,,,çıtayı yükseltmen lazım attila atay yolda 140 km hıza ulaştı ve 180 e soyunacak ,,,,soner dostum ise olaya şu açıdan yaklaşıyor sonere göre en uzun mesafeleri en kısa zamanda gitme olayı diyor bu işin bence en zoru tabi...bisiklette en zor olan idda budur yani 400 km yi bi günde gidecen ve 10 saatte alacan varmı böyle baba yiğit bu ülkede,,,yok..dünyada varmı ona bakacağız ...400 km büyük hesab bu 400 km nin ne olduğunu mtb de anlamak zordur hele hele 26 da hiç anlayamaz insan ,,tolganın ne anladığını hiç birimiz burda anlayamayız 450 km yi bi günde gitmek ne demek acaba ben bile anlayamıyorum 200 km yi devirdik bi günde bunu sekiz saate sığdırdık ama iznik in düz yollarında,,,2009 da 270 km nin hikayesi ilginçtir orda 150 km de kaldık .niye çünki 119 km tempolu sürdükten sonra üzerine 21 km rampa çıkınca hele hele 40 derece vay anasını dedik amma zormuş sonra üzüm yemeye başladık hakan ve sado ile millet koptu aytek uçtu volki uçtu biz baka kaldık ,,,güç tabi var artı teknik o da var zeka oda var ,,ha bizde güç kalmadı zeka var teknik var ama güç yok kaldık mı orda rampalar bitmedi 113 km gitmişim üstüne 21 km rampa geldi al burdan yak vay anasını...ama acaip zevk aldım ,,,şimdi işin zoru budur ,,,,ayrıca son iznik tavşanlı olayında 30 km boyunca durmadan eğimin 10-19 olduğu rampalarda durmadan devam ettik lastik patladı iki kez buna rağmen boyalıcadan dönmedik en zor yere daldık orhangazi rampası ve 10.30 da tavşanlıdan başlayan he babam rampaları devirerek ekrem ve adem dualı ile buluştuk onlar boyalıcadan döndüler o kadar zor değlmiş o yol,,saat 17.00 de tur bitti ,topçularda keşke bekleseydik saat 20.00 de bindik trene yasakmış,,,aytek ben volki ile yaptığımız dabıl tavşanlı yolunu acı ile tattım nedenmi çünki tavşanlıdan ahmetli örencik mahmudiye ve çakırlı acaip zor gidiş öyle, dönüştede aynı yolu aldık 2266 rakım saat 22.00 de topçulara geldik bu da iyi bi deneyim oldu iznik yolları bence ideal...
şimdi sen maraton yapıyorsun bu da güzel bisiklet te yapıyorsun bu da güzel tek geriye ne kaldı yüzme o vakit triatlonculuk durumu bu üçünü sisteme koyan acaip olur bence,,,.

@Raif Korkmaz

Estağfurullah Raif. Çocukluğumdan beri iyi bir müzik kulağı var. Hatta çocukken mecburi çaldığımız blok flüt haricinde org çalardım evde. Ayrıca rahmetli amcam geçmişte Zeki Müren'in birçok çalışmasında gitarıyla katkı yapmış, orkestra şefliğine yükselmişti. Ankara'da yaşayan kuzenim Devlet Orkestrasında üflemeli çalgıları çalıyor. Doktoraya başlamadan önce müzik arşivimi genişletmek için sahaflara uğrar, zor bulunan birkaç albümü bulur ve onları bilgisayara aktarırdım. Ondan sonra sıra evdeki 45lik, kaset ve uzunçalarlardaki şarkıları bilgisayara aktarmaya gelmiş ve önemli bir kısmını aktarmıştım. CD dışındaki ortamlarındaki müziği bilgisayara aktarmayı dönemin bilgisayar dergilerinden ve o konuları benden önce öğrenen kardeşimden öğrenmiştim.

@sonEr´´

Ben de hız rekorumu kırdım. Ballıca'dan geçtiğim 2. Kurtdoğmuş seferinde yaptığım 54.65 olan hız rekorumu 59.36 olarak geliştirdim. Eğer arabalar,öndeki grup ve beni sollayan arkadaşlar olmasaydı rahat 60'ı geçerdim.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri