Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
1-hızlı
2-msd_57
3-abdullah
4-brol
5-emresafa
6-serdarsen nerede ?
7-soneryen nerede ?
8-ve digerleri neredeler ?

Scudo
hoşbulduk hızlı abi:) umarım yollar acık olurda göztepeden çabucak gelebilirim buluşmaya

1-hızlı
2-msd_57 ( metin abinin oradan ekibe istirak etmem yuksek orandadir )
3-abdullah
4-brol
5-emresafa

AVEA, TURKCELL VE VODAFONE KULLANANLAR
Telefonunuzdan hemen ##002# tuşlayın ve YES (arama) tuşuna basınız. (ekranınıza "Aktarma iptal edildi" diye bir yazı gelecek) Böylece yönlendirmeyi kaldırın. Yoksa size ulaşamayan herkesten bir kontör düşecek... Ve bunu AVEA, TURKCELL ve VODAFONE kullanan herkese gönderin. Göndermezseniz siz aradığınızda da sizden de kontör düşecek. Eğer aradığınız kişinin telefonu da telesekreter ayarlı ise, dinlediğiniz 1 saniyelik "aradığınız kişiye ulaşılamıyor" mesajı için bir normal arama karşılığı ücretlendiriliyorsunuz !!!
İşin garip olan kısmı bu değil aslında. Normal AVEA, TURKCELL ve VODAFONE hatlarında "Default" (fabrika çıkışı) olarak ayarlı bir telesekreter yokken, herkeste bu telesekreter otomatik olarak ayarlı geliyor!!! Yani sizin hiçbir şeyden haberiniz yokken, çaktırmadan sizden intikamını alıyor. Arkadaşınızı aradığınız ve ulaşamadınız mı? Hemen 1.5 kontör . İki dakika sonra yine mi ulaşamadınız bir 1,5 kontör daha...

Ne uyanıkça değil mi? İşin daha da kötüsü kimsenin böyle bir uygulamadan haberi yok, herkes diğer operatörlerde olduğu gibi aranılan telesekreterin bedava olmasını bekliyor. Ne de olsa paralı olan bir uygulama otomatik olarak ayarlı gelmez yanılıyor muyum?
Bu olayı iptal ettirmek ise daha da bir trajik komik; AVEA, TURKCELL ve VODAFONE' u arıyorsunuz, durumu anlatıyor ve 'uyanık' olduğunuzu
gösteriyorsunuz, onlar da size AVEA, TURKCELL ve VODAFONE hatlı telefonunuzdan ##002# ' tuşlamanız durumunda Tele-sekreterin kaldırılabileceğini anlatıyorlar.
bana mail olarak geldi,denedim oldu galiba bilgilenmenizde fayda var,aradığımda kontörlerim uçmasın

aslında hızlı bey bu konuyla ilglili konu acabilirseniz harika olur

benim onceden haberim olmustu da daha bi buyuk kitlenin olsun

Tesekkurler :)

bu cuma geziyi yapiyoruz ama bir sorun var cay isini kim halledecek kafama takildida :)

çay sorun değil dostum,ben ısmarlarım ama bir sorun var yıl sonu envanter sayımı için şirkette kalabilirim :(

ayrıca ne o scott amblemini görüyorum avatarında :) varmı bir gelişme ?

abi okdir gene haberlesilir

ewet malum alet tedarik edilmistir

bilginize

arkadaşlar ben çalışmacaya devam,şirkette evrak kitap işlerini ve sayımı bitiremedik buradayız anlıyacağınız :(
size iyi turlar dilerimmm

ewet bey ler son durum nedir ?

planlar neler ve katilimlarda bi aksilik varmi ?

beyler beni affedin bu seferlik acil otogara gitmem gerekli

haftaya teleafisini yaparız

artık ceza olarak caylar benden

ben de gelemedimkusura bakmayın arkadaşlar

galiba sadece ben gittim:) saat 8 de tekzenin önündeydim. kimse gelmeyince bakırköy metin bisikletin oraya gittim. 20 geçe gibi ordan ayrıldım tek başıma tesislere gidip çayımı içip geldim:) bi dahaki sefere sizleri de bekliom :D

• Beğen
Tepkiler: msd_57 ve brol
@emresafa

abi anlik isler plani bozmakta ama haftaya telefasi olur.

birde o haftasonu catalca magralar yapalım derim ?

telafi ederiz hepimiz emre malum yıl sonu ve heaspta olmayan bir durum ama rotayı öğrendiğine sevindim.
mehmet çatalca için kendini hazır hissediyormusun (bacak probleminden dolayı)ortalama 70 gidiş ve aynı yönde 70 te geliş olacak.
toplamda 140 km lik bir kondisyona sahipsen problem yok derim ama unutma aynı gün gidip geleceğizzz :)

hızlı bey okdir

zaten ufaktan idmanlara basladim

su an itibari ile duzelmekte

konusalim yapalim daga cikip magaraya girelim

ama brol ve serdar abide gelsin :) tabi soner beylerde buralardaysa oda gelse ve digerleride olsa kalabalik olsak

• Beğen
Tepkiler: brol
tabi ki telafi ederiz yaw:D ayrıca günübirlik çatalca vs. de çok şaanee olur. benim için dağ tepe biraz sorunlu oluyor ama bi çaresine bakarım:)

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri