Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Hasip Çehre

disk frenlerden kurtulmaya çalışıyorum somunlu sisteme girmek evet sadece fren sistemi değişecekte nasıl ,bu gün memet aliye gittim , tasarımcıdır ,fakat çözüm bulamadı ...çünki bisikletin kadrosu disk fren hidrolik yağ düzenine göre yapılmış, somunlu frene geçmek için iki adet hem önden ve de arkadan çıkıntılar olsa idi iyi olurdu ama bu çıkıntılar olsa idi ve biz buna parça monte etse idik karbonda bi çatlama sorunu olurmu idi .....amma iş matemetik işlemi gibi ......

:D :D :D :) :) :)

evet benim bisiklet en az 1 kilo daha atacak idi ...tekerlerden diskler atılacak ve iki adet fren kompenantlarıki bunlar gerçekten ağır valla bisiklet 9 kiloya düşerdi ,gene gram manyağı oldum ,kurtulamıyacağım bu hastalıktan ,artık içime virüs girdi gram virüsü...

:) :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D

hafta sonu olayına gelince ,,,,,,valla çok acemi vardı çok.....

Temiz Bir Çevre İçin Bisiklet Turu!
Bakırköy Cumhuriyet Meydanı

Daha Temiz Bir Çevre İçin 2011 Bakırköy Bisiklet Turu!

19 Haziran 2011 Pazar

GEA Bakırköy Şubesi ve Bisikletliler Derneği olarak “Temiz çevre ve sağlıklı bir yaşam için Bakırköy Bisiklet Turu" başlığıyla gerçekleştireceğimiz bisiklet turu, 19 Haziran 2011 tarihinde, saat 10.00’da Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp 12.30’da tekrar Bakırköy’de bitecektir.
Tur, Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak ve Ataköy içine doğru dönecek, Florya Belediye tesislerine kadar devam edilecek. Yapılacak yarışma ve etkinliklerden sonra geri dönüş gerçekleştirilecektir.
Dönüşte dernek binamızın bahçesinde bir kokteyl verilecektir.

@ayhan248

özgürlük meydanı abi,
cumhuriyet meydanı değil. sen bakma orada öyle yazdığına,
birilerine özgürlük demek batmış olsa gerek ki değiştirmiş adını.
ben özgürlük meydanı demek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
@can ayan

aynı fikirdeyim orasının adı bildim bileli özgürlük meydanıdır ...

5 haziran etkinliğinde bir cok resim cekmiştiniz paylastınızdamı ben görmedim :)

• Beğen
Tepkiler: can ayan
Rotamız : Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri

1. Buluşma ve toplanma yeri : Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma saati : 19:30

Hareket saati : 20:00

2. Buluşma ve toplanma yeri : Bakırköy Sahil Yolu Gelik Karşısı Petrol Ofisi Benzin İstasyonu

Toplanma saati : 20:00

Hareket saati : 20:30

Tarih : 08.06.2011 Çarşamba

Önemli Not : Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

1. Selim Leylak
2. Süleyman kara(karpuz,peynir Begümün orda
3. Hamdi karabacak(sülo kanıma girdi)
4. Mustafa kaya(bize uyar)
5. ayhan(olivium kartalı)
6. Fatih Şengöz
7.
8.
9.
10.
11.
12.
.

Hadi dostlar listeye adımızı ekleyelim akşama az kaldı. Haşim abi karpuz partisi var adanalı olarak sen kaçırmazsın :D

Rotamız : Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri

1. Buluşma ve toplanma yeri : Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

2. Buluşma ve toplanma yeri : Bakırköy Sahil Yolu Gelik Karşısı Petrol Ofisi Benzin İstasyonu

Önemli Not : Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.
Selim Leylak
.Süleyman kara(karpuz,peynir Begümün orda
. Hamdi karabacak(sülo kanıma girdi)
. Mustafa kaya(bize uyar)
. Fatih Şengöz
. Özgür Dilaver
.
.
.
.
.
.
.

1. Selim Leylak
6. Fatih Şengöz
7. Özgür Dilaver
8.
9.
10.
11.
12.
.

Hadi dostlar listeye adımızı ekleyelim akşama az kaldı. Haşim abi karpuz partisi var adanalı olarak sen kaçırmazsın :D

Aytekin abi akşam gel :D

1. Selim Leylak
6. Fatih Şengöz
7. Özgür Dilaver
8. Orhan Atılgan
9. Tolga Yücel
10.Gökmen Özyurt
11.
12.