selam millet burada öyle bir geçer zamanı meraklılarına meşhur ağaçlı yolu hediye edyim geçen bölüm impalanın bozulduğu yer bu bölümdede Aylin annesine jeeple giderken kaynı ile oradan geçtiler..
bende Perşembe gündüzü bisikletçisi olarak fena geçirdim zamana bügün...:
geceleri de boş geçirmiyorsun bakıyorum
hiçbir bölümü de kaçırmıyor hasbam
ben de az önce bisikletimi dinlendirmeye koydum
yorulmuş garibimyete gari diyor
çırpıcı çayırında süper bir çalışma yaptık gökmenimle
belediye otobüs durağındaki kaldırımların yüksekliği irili ufaklı
ufaktan başlayıp atlama çalışması yaptık
günaydın arkadaşlar
http://www.yesilkirmizi.net/resim/smile.jpg
bu sabah iki güzellikle uyandık
birincisi ve en önemlisi
geçmiş 1 haftanın günahlarını affettirmenin kolay bir yolu
http://www.ikkanweerverder.com/images/beautifull.JPG
önümüzdeki istemeden işleyeceğimiz günahların temizlenme fırsatı; daha işlemeden
http://okulweb.meb.gov.tr/50/04/408144/images/temizlik.jpg
(link)
diğeri
bereket müjdecisi yağmur
serinliği ile içimizi ısıtıyor
Islaklığı ile yüreğimizi sevindiriyor
http://3.bp.blogspot.com/_-3pHMJ_yFoE/TN5I4dyjB3I/AAAAAAAABsI/nYzoEVztHlU/s1600/blooming_in_the_rain.jpg
Gökmenle çıkmak bir türlü nasip olmadı 35 ortalama diyor ben tırsıyorum hiç bi zaman 35 ortalama yapamadım ki
Mustafa hoca bu hafta yine seni desteklemek için yarışa gelmek isterdik ama
Çanakkale Şehitlerini Anma haftası olduğu için Edirne Ebis'ten organizasyonlarına katılmak için davet aldık ( 260km in a day ) hatta 10 saatte tamamlamayı düşünüyolar bilirsiniz bu tarz olaylara dayanamam...aslında katılmamak için bazı nedenlerimde var ( organizasyonun karakteri ile ilgili ) fakat henüz fikirlerimi tam olarak geliştirip nihai kararı veremedim:::::::
Fakat içimdende şunlar geçmedi değil ; mesela Rafo aracı ayarlar Hamdi ağanın lefty si gelir kendi gelir Can Ayan abi Camerası ile gelir...Siz gelirsiniz...
Genç dostlarımızddan gelen olabilir...
260km yi bir kaç kişide olasa A.Y.P.G olarak yapmış olursınız diye düşünmüştüm...ama bu sadece bi acaba tabii....
Bu hafta sonu hava sagnak yagmurlu oldugu için ben evde oturmayı düşünüyorum, ayrıca kuzenım gelecek trabzondan hava guzel olsa onuda alır gelırdım ama yınede son ana kadar ne yapacağım belli olmaz
Hasip ağa sen şu tur hakkında biraz daha bilgi versene, nerden gelip nereye gidiyorsunuz?
Şimdi...şöyle ; Sn. Berberci ve ben yarın Edirneye geçiyoruz. orada il gençlik spor müdürlüğünün misafirhanesinde konaklıyoruz 15tl adam başı...
ssabah 04:00 da eskort ve takım otobüsü eşliğinde ( eskort olmayabilir belli değildi en sonki durumu bilmiyorum ) çevirmeye başlıyoruz...güzargah üzerinde katılanlar olacak takım otobüsü eşyalarımızı taşıyacak...Geliboludan sonra otobüsle istanbula döneceğiz...
A.Y.P.G katılımcıları isterlerse bu organizasyona baştan katılır yada İstanbuldan çıkar bir buluşma noktası tayin edilir oradan katılır veya bizde Edirne değilde kendi kendimize tamamen farklı bir organizasyon yaparız gibi...
birçok alternatif olabilir...Mustafa Hocasız olmaz derseniz onun deltanın yarışını bırakamadığı gibi bizde onu bırakmayız derseniz haftaya yaparız...
ben sadece tecrübelerime dayanaraktan sürüş tekniği ve rota konularında yardımcı olabilirim diğer kararlar size bağlı bizde zorlama yoktur herşey ögnül birliği ile rıza ile yapılırsa hoş olur....gönülsüz işlerden sakat sonuçlar çıkabilir...
neyse değerli arkadşlar benim şahsi fikrim şu mesafe uzun ve ortalama yüksek olacağı için dönüşümlü olarak çevirmenizi öneririm....
evet Gökmen gibi 35km/h ile bir kaç km ilerlemek değil en azından 25km/h ile 260km lik etabı tamamlamak... buna göre düşünün olayı...
aslında turu ikiye bölmekte keyifli olurdu mesela; İstanbul-Tekidağ ve Tekirdağ-Gelibolu ama Tekirdağda konaklama olayımız nasıl olurdu bilemiyorum... eğer araç Hamdini çadırını götürüp bi yere kurarsa mangalıda yakarsa olur gibi he ne deersiniz bir macerada olabilir..:
en iyisimi bu akşam herkes gelsin bu konuyu masaya yatıralım isterseniz bana gelin....
Abı hepsı olabılır ama en buyuk sorun bu h.sonu hep yağmurlu olması, öyle olmasa bende dobllo var bısıkletlerı ve cadırları dobloya atardık ıkıncı bır bınek arabaylada arka arkaya gıder bı yerde cadırı kurar kamp vs olabılırdı ama bence yagmur herseyı bozuyor
sevgili hasip güzel bir tur planlanmış
bence bunu bozma
bir daha ele geçmez
ayrıca
akşam davetini de kabul ediyorum
şimdiden sirke içmeye başlıcam
Ben bu akşam pedallayamam
dinlenmem lazım
bu gün merdiven bile çıkmıyorum
iki kat arası 24 basamak
odam 2. katta
genelde -1 de işim oluyor
Ameliyathane yemekhane
hava yağışlı
hem de gök gürültülü
http://www.tarim.com.tr/content/uploads5/4/haber/27622%20sa%C4%9Fanak%20ya%C4%9F%C4%B1%C5%9F.jpg
eğer tur olmaz ise ben
kendi hesabıma 1 kilo köfte kapar gelirim
Mangal listesi hasipte (Tur yoksa)
1. mustafa 1 kilo köfte
2............. sucuk 1 kangal
3..............sucuk 1 kangal
4. .............kola 2 litre ve fanta
5. .............ekmek adam başı yarım ve ilave 1 adet
6..............yarım kilo et
7..............yarım kilo et
8................domates biber soğan
9...............kömür ve odun
10 hasip mangal tesisi ve çay servisi
isteyen adını yazsın ne dersiniz
bahçelievlerden hareketle arabamda 4 kişiye yer var
ben şimdi cumaya gidiyorum
cuma dönüşü adınızı görmekten mutluluk duyacağım
@Raif Korkmaz
Ah bu Raif ömrümü yedi,şeker değilsin erimezsin yiğeninede değişiklik olsun.Milli duygularımız geliboluda kabarsın,göz yaşı dökelim şehitlerimize !..
Ben yüksek tempoda hareret yaparım malum 40.000 km deyim.
Çadır madır hepsi hazır bide aracım olsa yerleşip arayacağım yazacağım(wınım varya) gelin şurdayım diye (Orası neresi onuda bilmiyorum ama bir yer bulunur)
Ve muhakakki şehitliği biskletimle gezmek istiyorum.
Çokda bişi yazmak istemiyorum hep yazıda kalıyor diye
Yazıda kalmasın diye aracı olan parmak kaldırsın faliyete geçelim
@mustafa akman
1. mustafa 1 kilo köfte
10 hasip mangal tesisi ve çay servisi1. mustafa 1 kilo köfte
10 hasip mangal tesisi ve çay servisi
isteyen adını yazsın ne dersiniz
BENDE 11.HAMDİ DİYİP TERKOZ SUYU GETİRSEM OLMAMI
Akşam buluşmak üzere hayırlı cumalar herkeze
1. mustafa 1 kilo köfte
6..............yarım kilo et veya 1/2 kilo köfte de olur
7..............yarım kilo et veya 1/2 kilo köfte de olur
9.Hamdi..kömür ve odun
10 hasip mangal tesisi ve çay
11. gökmenim kek
12recebim
13.http://finias.com/images/eagle.gif??.mangal yakar
14.http://www.y1t.net/wp-content/uploads/2010/10/zeytin-64x64.jpg??. mangal yakar odunu bol koyar bak
15. Kudret bey : onur konuğu
hani kimse yok mu yaa
raif! bak online"sın diyom
ilkercom hadi gari
Bu akşam derbi maç var arkadaşlar kusura bakmayın ama ben gelebileceğimi sanmıyorum, Hamdi abicim ayrıca Şehitlik gezisi için daha iyi havalarda sana söz, ama 18 mart haftası şehitlik ziyareti bide yağmur varsa eziyete dönüşüyor