Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Levent_K
Kim demiş ne demiş bilmem.
sabahdan beri görev başındayım
şimdide arabadan bağlandım
size bir iki resim atıyımhttp://img10.imageshack.us/img10/8669/img0304yzo.jpg

Her ne kadar son rampada biraz elime alsamda sağ salim eve döndüm

@RAİF KORKMAZ
Yolda bırakmaz Raif, dönüşte kulakalarını çok çınlattım hele nursu otopazarı yokşunda halisinasyon görmeye başaladım seni.
Çok keyifliydi tekrar yapaılm
Levent yarın arabğea ayarlıyormu diye soruyor,bizim yarışçılara desteğe gidelim sende uygunsan kamyon tipi bişeyle gelirsen bisikletleride alalım formalarla resim çekiliriz

selamlar avrupa yakası......
formalar hayırlı olsun ...bunu kutlayalım ....
iznikte köfte olayına ......
tabi mayısta .......
feribotla isteyen geçer yenikapıdan yalovaya ....tabi ben anadolu yakasında olduğum için eskihisar topçulardan gelirim yalovaya ,yalovada buluşup ....
ver elini izmit yalnız güneyden gitmeyerek sadece gölün kuzeyinden gider ve döneriz vede şifalı sularda ayaklarımızı suya sokarız........
avrupa yakadan aytek dost öncü olur......
yalova iznik yalova 128 km yalnız güneyden gidilirse sadece kuzey yolu alınırsa git gel olarak daha az olur mesafe diye düşünmekteyim gerçi mayısa daha var .....

@hamdi karabacak

Tabiki gidiyoruz abi Allah nasip ederse, ama kamyonete gerek yok bence sadece formaları giyip gelin nasıl olsa orda foto çekilecek foto buluruz.
Şimdi kimler geliyor 4 kişiyiz galiba?. Hamdi,Levent,Hasip,Raif

Hamdi abi,Levent abi, Hasip ağa sabah 09:30'da tekzenden hareket ediyoruz...
Başka gelen varmı???

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
otomobil bisikletleride alabilrse
yarışçılarıda alsanız güzel olmazmıydı ya :)

iyi akşamlar beyler,

Bahara merhaba turumuza tüm bisiklet severleri bekleriz. 2011 Yılının ilk Turu Metin Bisiklet olarak başlıyoruz bu turumuzda en yavaşımıza göre hızımızı ayarlayacagız güvenli bir biçimde sürüş için eskortumuz ve görevli teknik ekibimiz olacaktır. 18 Yaşından küçüklerin veli leriyle gelmeleri rica olunur. Bisikleti olmayan bisiklet severlere kiralık bisiklet temin edilir.
Tarih : 13/02/2011 pazar
Buluşma noktas : BAKIRKÖY Metin Bisiklet
Buluşma saati : 10:30

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Ayhan abi tur nerey kadar ikramlar nelerdir...v.s....

Arkadaşlar yarınki yarış alanında yiyecek bişey verilecek mi???
Sabahtan akşama kadar orada aç aça mı duracağız...
Sabah kahvaltısını her kes yaıp mı gelecek...
tur ayrıntılarını alabilirmiyiz...

Merhabalar,Avrupa yakasında oturmama rağmen sızlerle pedallama kısmetım olmadı.İnşallah önümüzdeki yaz aylarında beraber turlarız.Herkese selamlar.

@GokmenOzyurt

Kamyonet olsa seve seve alırdık ama malesef bınek arabaya bısıkletler sıgmaz gokmen kardesım :mad:

@Hasip Çehre

Hava güzel olacakmış arabaya mangal,tüp,su,demlik koysak orda piknik yapabilirmiyiz???

@RAİF KORKMAZ
abi eğer yarınkı yarıştan kasıt Delta mtb race ise orada piknik alanı yok.Var fakat yarış alanı içerisinde kalıyo.Tabi bu yarış meydanının orası için geçerli.Biraz daha gerilere doğru alanlar var.Ayrıca yarış meydanın orda kapalı cafe var.buyuk.Orada yapabilirsiniz piknik.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri